Xbox Series X vs PlayStation 5

505913

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum bu ikisinden birini Almanya'dan PS Plus ve Game Pass hariç performans ve oyunlar olarak değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakın zamanda almayı düşünüyorum bu ikisinden birini Almanya'dan PS Plus ve Game Pass hariç performans ve oyunlar olarak değerlendirirseniz sevinirim.

Oyunlarini alabileceksen PS5 daha iyidir.

Özel Oyunları Oynamak İstiyorsan Playstation 5, Eski oyunları oynamak ve geriye uyumluluk istiyorsan Xbox Series X.

Eğer oyunlara verecek paranız varsa yani PS5 yeni çıkacak exclusive direk alabilecekseniz net PS5.

PS4 veya Xbox One alsan daha iyi oyunları inanılmaz pahalı.

Eğer oyunlara verecek paranız varsa yani PS5 yeni çıkacak exclusive direk alabilecekseniz net PS5.

Hocam PS Plus alacağım eğer alırsam. Xbox'ta Game Pass alacağım yani oradaki oyunlar biterse PS4 oyunlarına falan bakacağım.

Sırf oyunlar pahalı diye bunlar alınmaz. Bu arada oyun fiyatları aynı.

Oyun fiyatlari ayni fakat PS4 ile PS5 arasındaki farki oyunlara verebilirsin diyor arkadas.

Hocam PS Plus alacağım eğer alırsam. Xbox'ta Game Pass alacağım yani oradaki oyunlar biterse PS4 oyunlarına falan bakacağım.

PS5 al PS+ da cak oradaki oyunlar yeter net.

Hocam PS Plus yetmiyor işte. Xbox Game Pass direkt geliyor fakat PS Plus direkt gelmiyor. Ama exclusive oyunlar için yine alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…