Xbox Series X vs PlayStation 5

Exc. oyunları saymazsak series x. Ama ben olsam Exc oyunlara bakardım Piyasada aksiyon macera türünde Sony'nin yanına yaklaşabilen firma yok.
 
Konu sahibi konuyu açarak kaçmış. PlayStation satın aldığı için PlayStation diyen ve sayfalarca insanlara "fanboy" yazan kişi yüzünden konu uzadıkça uzamış. Güçlü bir bilgisayar sahibi iseniz 15.000 TL'ye ikisini de satın almayın.

Hocam tam yazacaktım alttarafı hangisini daha çok sevdiklerini sordum yani Xbox'ya da PS deyip geçmek lazım. Ben öneri için değil insanların hangisini sevdiğini merak etmek için açtım yoksa herkes Xbox desede PS alacağım.

Lütfen bundan sonra hangisini sevdiğini yazsin daha da bir şey yazmasın. Nedeni de GB alanı daha fazla gibi yazsin. PC alınır vb. yazmayın bu konu PC karşılaştırması değil PS ve Xbox karşılaştırması.
 
Oyunlara 80 Euro verebilecek misin? Ya da PS Plus Extra oyunları bana yeter diyorsan PS5 al geç. Gamepass kullanırım, ekonomik olarak daha hesaplı olsun, eski oyunları oynayayım, emulator kurup PS1, PS2, Xbox Original, NES gibi cihazlarının oyunlarını da oynayayım diyorsan Xbox al. Ben şahsen PS5 seçerdim çünkü oyun oynamaya pek zamanım yok. Exclusiveleri oynuyorum genelde, her oyunu oynayacak zamanım yok.

Ayrıca Xbox daha performanslı diyen arkadaşım: Xbox'ta Dualsense benzeri donanımı olan kontrolcü var mı, SSD hızı iki katı daha yüksek PS5'in. 2 TFLOPS için kendinizi kandırmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı