O paraya Pro alabilirsiniz. İyi bir TV varsa hakkını verecektir.Ha tabii benim proya ihtiyacım yok oynadığım oyunlar belli derseniz de Slim öneririm. PC varsa kesinlikle PS alın PC yoksa ucuz oynamak isterseniz Series X düşünülebilir. Size bağlı tamamen.
Nasıl yani? 4k 60 Fps alırsınız eğer korkunuz o ise. Standart PS gibi performans kalite ayarları var performansı Slim'in kalite modu gibi hayal edebilirsiniz. 30 Fps istiyorsanız kalite 60 ya da üstü istiyorsanız performans ayarını seçersiniz. Onun dışı bir sorun olmaz.
Nasıl yani? 4k 60 Fps alırsınız eğer korkunuz o ise. Standart PS gibi performans kalite ayarları var performansı Slim'in kalite modu gibi hayal edebilirsiniz. 30 Fps istiyorsanız kalite 60 ya da üstü istiyorsanız performans ayarını seçersiniz. Onun dışı bir sorun olmaz.
Sözde biraz daha güçlü Tflops olarak ama özünde aynı şeye denk geliyor. İkisi de aşağı yukarı aynı Fpsleri alıyor yani arada fark yok gibi düşünebilirsin.
Pro için konuşmuştum ben. Standart PS de iyi ama ben olsam iyi TV varken Pro alırdım bütçeniz de varmış. Slim yavaştan eskiyen bir cihaz ileriye dönük olması açısından ben Pro öneririm. Kendi tercihiniz elbette.