Xbox Series X vs PS 5 Slim

O paraya Pro alabilirsiniz. İyi bir TV varsa hakkını verecektir.Ha tabii benim proya ihtiyacım yok oynadığım oyunlar belli derseniz de Slim öneririm. PC varsa kesinlikle PS alın PC yoksa ucuz oynamak isterseniz Series X düşünülebilir. Size bağlı tamamen.
Televizyon çok iyi ama performans korkum var

Televizyon çok iyi ama performans korkum var
Nasıl yani? 4k 60 Fps alırsınız eğer korkunuz o ise. Standart PS gibi performans kalite ayarları var performansı Slim'in kalite modu gibi hayal edebilirsiniz. 30 Fps istiyorsanız kalite 60 ya da üstü istiyorsanız performans ayarını seçersiniz. Onun dışı bir sorun olmaz.

Oyunlara verecek bütçen kısıtlıyla Game Pass avantajı yüzünden Series X öneririm. Oyunlara para veririm sorun olmaz diyorsan da PS5.
uzun sürmesi önemli değil oyunlar açısından da ps 5 daha iyi biliyorum ama xbox performansı aşırı iyi diyorlar

Nasıl yani? 4k 60 Fps alırsınız eğer korkunuz o ise. Standart PS gibi performans kalite ayarları var performansı Slim'in kalite modu gibi hayal edebilirsiniz. 30 Fps istiyorsanız kalite 60 ya da üstü istiyorsanız performans ayarını seçersiniz. Onun dışı bir sorun olmaz.
O zaman ps 5 benim için daha iyi olur galiba

uzun sürmesi önemli değil oyunlar açısından da ps 5 daha iyi biliyorum ama xbox performansı aşırı iyi diyorlar
Sözde biraz daha güçlü Tflops olarak ama özünde aynı şeye denk geliyor. İkisi de aşağı yukarı aynı Fpsleri alıyor yani arada fark yok gibi düşünebilirsin.

O zaman ps 5 benim için daha iyi olur galiba
Pro için konuşmuştum ben. Standart PS de iyi ama ben olsam iyi TV varken Pro alırdım bütçeniz de varmış. Slim yavaştan eskiyen bir cihaz ileriye dönük olması açısından ben Pro öneririm. Kendi tercihiniz elbette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı