Xbox Series X vs PS5 Pro

Hocam tam 1 yıldır sizin konularınıza denk geliyorum ve şöyle bir düşünün: Bu açtığınız 37. konu falan herhalde PS5 Pro vs... Gibisinden. Yani para belli, alternatifler belli. Hani ortada çok seçenek olur anlarım ama hepi topu 3-4 tane de konsol var. Ben sizin bu açtığınız konuları görürken yoruldum, hâlen karar verememeniz çok garip değil mi sizce de?

Hocam çok kararsız biriyim, ondan dolayı alıyorum satıyorum, alıyorum satıyorum ama bu sefer net olmak istiyorum. 2K monıtor alıp bir de PS5 Slim alıp keyfime bakabilirim. Hem en uygun seçenek hem de 2K için PS5 Pro alınmaz diyorlar.

Hocam çok kararsız biriyim, ondan dolayı alıyorum satıyorum alıyorum satıyorum ama bu sefer net olmak istiyorum. 2K monıtor alıp bir de PS5 Slim alıp keyfime bakabilirim hem en uygun seçenek hem de 2K için PS5 Pro alınmaz diyorlar.
Sadece görüntü için mi konsol alıyorsun? PS5 pro daha güçlü olması falan umrunda değil mi?

Hocam çok kararsız biriyim, ondan dolayı alıyorum satıyorum, alıyorum satıyorum ama bu sefer net olmak istiyorum. 2K monıtor alıp bir de PS5 Slim alıp keyfime bakabilirim. Hem en uygun seçenek hem de 2K için PS5 Pro alınmaz diyorlar.

Hocam size PS5 Pro'nun oyun mantığını diğer konularınızda açıkladığımı hatırlıyorum. Tekrar edeyim, PS5 Pro'nun olayı ne çözünürlük ne de FPS. Tek olayı var, o da daha iyi grafik. Daha iyi detaylar veya yoksa ışın izleme falan eklemek. GTA 6'da ise eğer oynayacaksanız o zaman farkını ortaya koyacaktır. Ancak diğer birçok oyunda sadece olayı daha iyi grafik. 2K için de Pro alınır, 2K için PS5 de alınır. Buradaki konu 2K, 4K, 1080p değil yani önce siz TV'de mi monitörde mi oynamak istiyorsunuz? Uyguna setup dizmek mi yoksa GTA 6 olsun diğer oyunlar olsun oynamışken en iyi grafiği mi alayım diyorsunuz? Kendinizle bu soruları muhakeme edin ve öyle karar verin derim.

Sadece görüntü için mi konsol alıyorsun? PS5 Pro daha güçlü olması falan umurunda değil mi?

Kaç tane video izledim PS5 Pro'nun Pro olacak farkı yaşattığını göremedim önerenler 70 inç TV kullanıyor oda grafik olarak daha keskin diyor.

Hocam size PS5 Pro'nun oyun mantığını diğer konularınızda açıkladığımı hatırlıyorum. Tekrar edeyim, PS5 Pro'nun olayı ne çözünürlük ne de FPS. Tek olayı var, o da daha iyi grafik. Daha iyi detaylar veya yoksa ışın izleme falan eklemek. GTA 6'da ise eğer oynayacaksanız o zaman farkını ortaya koyacaktır. Ancak diğer birçok oyunda sadece olayı daha iyi grafik. 2K için de Pro alınır, 2K için PS5 de alınır. Buradaki konu 2K, 4K, 1080p değil yani önce siz TV'de mi monitörde mi oynamak istiyorsunuz? Uyguna setup dizmek mi yoksa GTA 6 olsun diğer oyunlar olsun oynamışken en iyi grafiği mi alayım diyorsunuz? Kendinizle bu soruları muhakeme edin ve öyle karar verin derim.

Monitörde kullanacağım eğer çok fark olan oyun olsa isterim fakat birçok oyunda fark yok denecek kadar az duruyor olan farkları grafik ve kocaman TV'lerde belli olan farklar deniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı