Xbox Series X vs PS5

Daha fazla  
Bende Xbox Series S var depolamasını beğenmedim grafikleri biraz kötüydü şu an boş boş duruyor. Sizce bunlardan hangisi alınmalı? Yakın bir zaman bunlardan birisini alacağım. Xbox Series X mi PS5 alınmalı? Özel oyunlar oynamayı düşünüyorum. Sizce hangisi alınmalı? Nereden alınmalı? Yurt dışı alma imkanım yok Türkiye alacağım.
Sony garantili almayı düşünüyorum. Yakın bir zaman almayı düşünüyorum. Multiplayer ve singleplayer oynuyorum.

PC özelliklerin güzel bayağı PS5 alman daha mantıklı PC varken Xbox mantıksız.

Özel oyunları denemek istiyorsanız PS5 almanızı öneririm. Eski nesili kullanmadıysanız PS Plus aboneliği alıp kütüphanedeki birçok özel oyunuda oynamış olursunuz.

Ben yıllardır Ps kullanıcıyım,Ps5 kullanıyorum geçen sene de Xbox series x aldım şahsen tek bir konsol alacak olsam Ps5 alırım,oyun kalitesi olarak gamepass olarak düşünürsen 159₺-209₺ arasında,ps plus üyeliği 175₺-305₺ aralığında oyun için ps yıllık alırsan daha uyguna geliyor 116,6₺-195₺-228₺.Sony garantili zor bulursun şu sıralar teknoloji mağazalarında yok(vatan,tekno,media)

2021'de Series X ile başlayan serüvenim, 2023'de satıp Ps5'e geçmeyle devam ediyor şu an İki cihaz da güzel açıkçası. Oynayacağınız oyun önemli. Artı olarak Series X'deki Quick Resume özelliğini arıyorum açıkçası.

Yani Spider-Man God of War oynayım gibi bir düşünceniz varsa Ps5 alın. Yok ben gamepass'den indie oyunları çekeceğim, arada bir de eklenen AAA oyunları oynarım derseniz Series X alabilirsiniz. Ben Spider-Man 2 çıkıyor diye Ps5'e geçmiştim.

Özel oyun oynayacaksanız neden iki konsolu karşılaştırıyorsunuz ki? 1. parti Sony yapımları daha kaliteli eğer temel amacınız özel oyun oynamak ise.

Multiplayer oyunları çok seviyorum CoD bağımlısıyım yani. Xbox Series X nasıl acaba Xbox Series S var bende depolamayı beğenmedim.

Multiplayer oyunları çok seviyorum CoD bağımlısıyım yani. Xbox Series X nasıl acaba Xbox Series S var bende depolamayı beğenmedim.
Hocam hafıza probleminiz varsa fazladan hafıza alıp geçebilirsiniz. Sonuçta istediğin oyun alt tarafı CoD. Oyun aynı oyun. Series X'de de Ps5'de de çok yakın performans ve görüntü alıyorsunuz zaten. Arada belki 1-2 fps oynar, 1-2 çim fazladan olur. İki cihazda da oynamış biri olarak şahsen "keşke şu olsaydı" dedirten bir durum yoktu CoD'larda. Hadi Dualsense'in adaptif triggerları biraz eğlenceli kılıyor oyunu diyelim. Ama o da 2-3 el sonra unutturuyor kendini.

Yani depolamayı dert ettiğiniz için söyleyim, Series X deki 1TB'da Ps5 deki 1TB'da yetmiyor zaten. Ps5'e fazladan 2TB depolama aldım ben en sonunda.

Series S'den sonra Series X'de ve Ps5'de öyle ahım şahım bir deneyim yaşamazsınız. Çözünürlük biraz artar, Frame Rate biraz daha stabil olur o kadar. Şahsen ben tercihimi cihazlardaki Call of Duty performansına bakarak yapmazdım yani.

İki cihazda da aynı oyunu oynayacaksanız kolun rahatlığına bakın, online üyelik servisleriyle fiyatlarına bakın, bağlantı özelliklerine bakın. "Yarın bir gün CoD oynamaktan sıkılırsam" diye düşünüp diğer oyunlara bakın. Yani tabii online shooterların hayatınızdaki yerini bilemem ama şahsen bana sadece "bu kritere bakarak birini seç" derseniz, herhalde gözümü kapar "o piti piti" yapardım.

PS5 güzel bir cihaz Sony garantili almak istiyorum ithalatçı garanti pek benlik değil ya. Güvenemiyorum işte PS5 alacağım muhtemel son kararım
PS5 nasıl acaba güzel mi sence Slim alınmalı normal mi acaba?
Bir de nereden alınmalı ben yurt dışı çıkıp alamam imkanım yok ithalatçı garanti almak istemiyorum bozulunca zırt pırt uğraşmak sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…