Xbox Series X'te sorun yaşıyorsanız Hard Reset uygulayın

Makaleler
8
Xbox Series X kullanıyorum. Çok fazla sorunu vardı, kasma vb. Hard reset atmıştım. Bir hard reset bu kadar mı fark ettirir arkadaş. Konsol yağ gibi akıyor maşallah. O M.2 SSD'yi fark ettim. Yazılımın bu kadar probleme neden olacağını hiç düşünmemiştim. Eğer sorununuz varsa kesinlikle hard reset atın.

XSX ile yaşadığın sorunları açtığın konulardan görüyordum ve baya anormal sorunlar yaşıyormuşsun. Konsolun düzelmesine sevindim, bazen yazılımsal sorunlar yüzünden (çok düşük ihtimal) konsollar sorunlu çalışabiliyor.

XSX ile yaşadığın sorunları açtığın konulardan görüyordum ve baya anormal sorunlar yaşıyormuşsun. Konsolun düzelmesine sevindim, bazen yazılımsal sorunlar yüzünden (çok düşük ihtimal) konsollar sorunlu çalışabiliyor.
Bir yazılım hatasının bu kadar soruna neden olacağı hiç aklıma gelmemişti. Daha önceleri uygulamaları koruyup reset atıyordum. Hiç bir şey değişmiyordu. Hard Reset bambaşka. Umarım sorunsuz kullanmaya devam ederim konsolu.
İlk kurulumu yaparken bir kaç kez tv, konsol kapanmıştı. Sanırım oralarda bir şey oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı