Xbox Series X'ten memnun kalmamak

Açıkçası bende bilemedim. Sanırım dışardaki herkesin görüşü benim görüşümü değiştirdi. Saçna sapan şeylere takıldım.

Şunu duymak bile sinir bozucu, “xbox, üst performanslı gamepadli PC “ denilmesi, Xbox piyasası yok satamazsın denilmesi, oyunlara bakıcanca puanlama yıldız vs kısımlarında sadece 50-100 kadar incelemeler olması(az kişi Xbox'a sahip görüşünün oluşması) ve düşük puanlar verilmesi, kontrolcünün çok ses çıkarması ( alışık değilim sanırım) gibi saçma konulara takıldım. Özellikle şu üst performanslı gamepadi olan PC olarak adlandırmaları sinir bozucu.

Zaten satıcı geri almıyor, kutuyu açtın diyor almadı.
Üzerine para vereyim PS5 satın dedim yine almadı. 🤣
Artık Xbox'lı ve gamepassliyim zaten. Eski PS4UMD'e var ayrıca.

Hocam peki PS4'te FIFA 23 ya da 24 oynama fırsatın oldu mu?
Grafiksel olarak fark görebildin mi? Hangisi iyi sence? Yorumların güzel, teşekkürler.
FPS olarak Xbox'ta hikayesi güzel ne önerirsin?

Hocam 15 SND'e PS, Xbox, PC oyuncuları FIFA 23'te var demişssiniz? Nasıl yani? Psdeki oyuncu ben Xbox kullanırken bana karşı oynayabiliyor mu? Keza PC de ki içinde geçerli.
Sadece Game Pass'tan oynadığım için Xbox'cılar var sanıyordum oynayan.
Evet hocam oynayabiliyorlar. Bana denk gelip duruyor. Ayrıca grafik farkı rahatça hissediliyor. Oyun Fifa 20'nin 24 kadroları gelmiş hali gibi ama belirteyim o kadar da göze batmıyor. Piyasası yok dedikleri kısım doğru onun harici mis gibi konsol. Hele bir de ps özel oyunlarını sevmiyorum demişsiniz. Sizin için bulunmaz nimet.

FIFA 23'ü çok beğenmeyince Xbox'ta gampass için açıkçası şöyle sürükleyici FPS olsa aslında fena olmazdı. Xbox Gear 5 ile öne çıkıyor denildi, onu oynadım keyif vermedi. Yani bundan sonraki süreçte şöyle arada bir keyifle oynayacağımı oyunlar Game Pass'a gelir mi?

PC var ama 10 yıl önce aldığımda süperdi, (GeForce GTX 960 m/İ7/16GB RAM)) istediğim oyunları kaldırmıyor. RDR2'yi mesela PC'de oynuyorum, ama bir Cyberpunk düzgün kaldırmıyor, AC Valhalla'yı hiç açmadı bile.
Dediğim gibi hızlı hareket ettim, Xbox Series X aldım, götürmem geri herhalde. PC'de ayrıca almam, bayağı para verdik, üzerine 6-7 bin daha verip iyi bir PC alabilirdim gerçi ama hiç aklıma bile gelmedi. :D

Futbol için sizce FC24 ya da sonrası Xbox'ta keyif vermez mi?
Evet kol çok ses çıkarıyor. Oynaması biraz zor gibi ama senelerdir PS4 kullanıyorum belki onun etkisidir.

Hocam Xbox bu zamandan sonra genel olarak rol yapma kafasında olacak, bu aralar bende oyun oynamıyorum, mesela büyü yapma temalı bir rol yapma oyunu gelecek Xbox'a özel, indiana jones yine Xbox'a özel bir şekilde çıkış yapacak, yaklaşık 4 ay sonra yeni çıkacak Call of Duty Black Ops 6 gelecek, yani bu yıl belki beğenebileceğiniz oyunlar olabilir, Doom gibi hızlı oyunları seviyorsanız 2025'te çıkacak Doom oyununu Game Pass ile oynayabilirsiniz, isterseniz Xbox'ın mağazasına bile göz atın Call of Duty 2'yi oynadım bitirdim şu an boşta konsol yapacak bir şey kalmamış gibi hissettiriyor. Konsol ile alakalı değildir tabii ama... Bilemiyorum belki de benimle alakalı bir problemdir😅

Açıkçası bende bilemedim. Sanırım dışardaki herkesin görüşü benim görüşümü değiştirdi. Saçna sapan şeylere takıldım.

Şunu duymak bile sinir bozucu, “xbox, üst performanslı gamepadli PC “ denilmesi, Xbox piyasası yok satamazsın denilmesi, oyunlara bakıcanca puanlama yıldız vs kısımlarında sadece 50-100 kadar incelemeler olması(az kişi Xbox'a sahip görüşünün oluşması) ve düşük puanlar verilmesi, kontrolcünün çok ses çıkarması ( alışık değilim sanırım) gibi saçma konulara takıldım. Özellikle şu üst performanslı gamepadi olan PC olarak adlandırmaları sinir bozucu.

Zaten satıcı geri almıyor, kutuyu açtın diyor almadı.
Üzerine para vereyim PS5 satın dedim yine almadı. 🤣
Artık Xbox'lı ve gamepassliyim zaten. Eski PS4UMD'e var ayrıca.

Hocam peki PS4'te FIFA 23 ya da 24 oynama fırsatın oldu mu?
Grafiksel olarak fark görebildin mi? Hangisi iyi sence? Yorumların güzel, teşekkürler.
FPS olarak Xbox'ta hikayesi güzel ne önerirsin?

Hocam 15 SND'e PS, Xbox, PC oyuncuları FIFA 23'te var demişssiniz? Nasıl yani? Psdeki oyuncu ben Xbox kullanırken bana karşı oynayabiliyor mu? Keza PC de ki içinde geçerli.
Sadece Game Pass'tan oynadığım için Xbox'cılar var sanıyordum oynayan.

Vallahi hocam yalan yok Series X var bende de ve bazen benim de aklıma takılıyor Xbox az satıyor PS'e göre, PS ezici üstünlük kuruyor, kolu çok kötü diye aklıma geliyor bazen ve benim de moralimi bozuyor bu durum, yani evet saçma fakat bende takmamaya çalışıyorum çünkü sunduğu ayrıcalıkları başka konsol sunmuyor Xbox One neslinden beri Xbox kullanıyorum ve bu jenerasyon PS5'te denedim oyunlar Xbox'a göre pahalı olunca sattım çünkü Xbox'ta oyun alırken 1 düşünüyorsam bir anda PS'te 10 düşünmeye başladım, Game Pass bir aralar açmamıştım fakat şu an kesinlikle açılası bir şey düşünün hangi konsol size yeni çıkaracakları oyunları zorlanmadan oynama imkani sunuyor avowed adında bir RPG oyunu çıkacak büyü vs yapılabiliyor ve grafikler vs hoş duruyor boss fight vs olacak diyorlar, fable, indiana jones, Black Ops 6, bu ay geleceği söylenen Modern Warfare 3 (2023) gibi oyunları hangi konsol sunuyor bize? Hangi konsol çıkardığımız oyunları abonelik ile oynayabilirsiniz diyor? Evet az satıyor. Fakat size çok fazla olanak sağlıyor sonuçta konsol aldıysanız eninde sonunda abonelik açacaksınız FIFA atmak için abonelik lazım en basitinden. Hem size abonelik satıyor hem de oyunlarını size ilk günden vererek hem işinizi görmenizi hem de Xbox oyunlarını oynamanızı sağlıyor. Xbox bir konsol firması yerine bir sektör olmaya çalışıyor, Ultimate aboneliği olan herkes Cloud Gaming üzerinden oyun oynayabiliyor, evet Xbox bir mini PC gibi bir şey benim evimde hem Gaming laptop hem Xbox var, laptop kardeşimin ve Game Pass üzerinden Hello Neighbor ve küçük oynanması basit indie oyunları falan oynuyor kendimde Xbox'tan oynuyorum. Yani evet konsol az satıyor, evet başarılı değil diğer konsollara nazaran, evet PS'e göre ezik bir satış yapmış fakat size o fazla satan konsollardan daha çok oyun oynamaya itiyor oynamasanız bile o olanağı size sağlıyor.

Vallahi hocam yalan yok Series X var bende de ve bazen benim de aklıma takılıyor Xbox az satıyor PS'e göre, PS ezici üstünlük kuruyor, kolu çok kötü diye aklıma geliyor bazen ve benim de moralimi bozuyor bu durum, yani evet saçma fakat bende takmamaya çalışıyorum çünkü sunduğu ayrıcalıkları başka konsol sunmuyor Xbox One neslinden beri Xbox kullanıyorum ve bu jenerasyon PS5'te denedim oyunlar Xbox'a göre pahalı olunca sattım çünkü Xbox'ta oyun alırken 1 düşünüyorsam bir anda PS'te 10 düşünmeye başladım, Game Pass bir aralar açmamıştım fakat şu an kesinlikle açılası bir şey düşünün hangi konsol size yeni çıkaracakları oyunları zorlanmadan oynama imkani sunuyor avowed adında bir RPG oyunu çıkacak büyü vs yapılabiliyor ve grafikler vs hoş duruyor boss fight vs olacak diyorlar, fable, indiana jones, Black Ops 6, bu ay geleceği söylenen Modern Warfare 3 (2023) gibi oyunları hangi konsol sunuyor bize? Hangi konsol çıkardığımız oyunları abonelik ile oynayabilirsiniz diyor? Evet az satıyor. Fakat size çok fazla olanak sağlıyor sonuçta konsol aldıysanız eninde sonunda abonelik açacaksınız FIFA atmak için abonelik lazım en basitinden. Hem size abonelik satıyor hem de oyunlarını size ilk günden vererek hem işinizi görmenizi hem de Xbox oyunlarını oynamanızı sağlıyor. Xbox bir konsol firması yerine bir sektör olmaya çalışıyor, Ultimate aboneliği olan herkes Cloud Gaming üzerinden oyun oynayabiliyor, evet Xbox bir mini PC gibi bir şey benim evimde hem Gaming laptop hem Xbox var, laptop kardeşimin ve Game Pass üzerinden Hello Neighbor ve küçük oynanması basit indie oyunları falan oynuyor kendimde Xbox'tan oynuyorum. Yani evet konsol az satıyor, evet başarılı değil diğer konsollara nazaran, evet PS'e göre ezik bir satış yapmış fakat size o fazla satan konsollardan daha çok oyun oynamaya itiyor oynamasanız bile o olanağı size sağlıyor.

Yok iyi ki satmamışım. PS4 vardı 10 sene oynadım, 3 gün önce onu sattım. PS5 oyunlarına zaten güç yetmiyor. 2500-3000 verip asla bir oyun almam. Game Pass kütüphanesi çok avantajlı. FIFA'da var zaten. Memnunum.

Oyun olarak Dead Space Remastered ile başladım. 8-10 saatlik oyun geçmişim var. Daha oyunun yarısındayım. Sıktı biraz. Oyun arıyorum ne oynanır vs.

Bazen bazı oyunları rating/yorum kısımlarına bakiorum Game Pass'ta. Örnek: 43 tane yorum popüler oyun olmasına rağmen. 2-3 yıldız ortalaması.
Merak ettiğim konu şu: Bu oyunları o kadar az kişi mi oynamış (43 nedir diyorum)
PS de insanlar oyunları daha çok oyluyor yorum yapior vs. popülarite olarak PS önde duruyor ama ekonomiden dolayı Xbox'a döndü çoğu oyuncu.

Dediklerine katılıorum, çok avantajlı oyunlar veriyor Game Pass. Xbox bence Türkiye'de kendine iyi pazar ortamı üretememiş. Yurt dışında daha popüler.

Yok iyi ki satmamışım. PS4 vardı 10 sene oynadım, 3 gün önce onu sattım. PS5 oyunlarına zaten güç yetmiyor. 2500-3000 verip asla bir oyun almam. Game Pass kütüphanesi çok avantajlı. FIFA'da var zaten. Memnunum.

Oyun olarak Dead Space Remastered ile başladım. 8-10 saatlik oyun geçmişim var. Daha oyunun yarısındayım. Sıktı biraz. Oyun arıyorum ne oynanır vs.

Bazen bazı oyunları rating/yorum kısımlarına bakiorum Game Pass'ta. Örnek: 43 tane yorum popüler oyun olmasına rağmen. 2-3 yıldız ortalaması.
Merak ettiğim konu şu: Bu oyunları o kadar az kişi mi oynamış (43 nedir diyorum)
PS de insanlar oyunları daha çok oyluyor yorum yapior vs. popülarite olarak PS önde duruyor ama ekonomiden dolayı Xbox'a döndü çoğu oyuncu.

Dediklerine katılıorum, çok avantajlı oyunlar veriyor Game Pass. Xbox bence Türkiye'de kendine iyi pazar ortamı üretememiş. Yurt dışında daha popüler.

Xbox 360 zamanında PS Türkiye'de var iken Xbox 6 yıl sonra Türkiye'ye giriş yaptı haliyle herkes PS te kütüphanesini dizmiş olduğu için Xbox alan az oldu. Her zaman bir PS'im olsun istemiştim fakat PS4 hiç alamadım 😅one s almıştık bir yakından sonra One X, Series S, ve en son Series X aldım genel olarak memnunum o kadar Xbox kullandım elime daha 1 CD geçmedi TR de PS az satıyor abim biliyorsunuz sizde deyip cdli oyun satmıyorlar, buna MediaMarkt vs dahil PS ve switch için 3, 4 stant oyun satılırken Xbox için bir yer bile yok acayip bir şey yani ki bakılınca haklılarda konsol maalesef rakipleri yanında sonük kaldığı içon CD getirmiyor olabilirler ama 1 stant bile açmıyorlar imkan olsaydı CD koleksiyonu yapacaktım ama olmadı. İnceleme mevzusuna bakarsak evet birkaç oyunda 8000 civarı inceleme görmeniz mümkün ama çok inceleme yapan yok genelde Rus, Ukrayna, ve Türk yorumları mevcut oluyor. 28 oyun yüklü konsolda bitirdiğim oyun sayısı 3 falandır bu jenerasyonda arada kardeşimin laptoptan oyun oynuyorum şu an PC'den Half-Life 2 oynuyorum konsol başında oturmak sıkıcı geliyor şu an.
Son olarak bu laflara falan bakmamak lazım sonuçta jenerasyon sonuna kadar götürecek bir makine kullanıyoruz ve hiçbir markanın sunmadığı ayrıcalıkları sunan bir cihazımız var istediğimiz oyunu oynayabiliyoruz. 2021 yılında en çok kazanç yapan oyun şirketi Xbox'Ti PC Cloud, konsol gibi her yerde aktif oldukları için konsol az satsalarda diğer konsol firmaları ile aynı hatta bazen fazla para kazanıyorlar.
En son bir oyun önerisi vereyim Halo Infinite Xbox özel oyunu açık dünyalı ve FPS oyunu seviyorsanız güzel bir oyun olabilir.

Ama ne yalan söyleyeyim içimde her zaman bir PS hayali olacak bu jenerasyon 2 kere PS aldım ikisini de sattım oyun fiyatları pahalı olduğu için imkan olsa PS kullanmak isterdim nedense farklı bir havası var konsol hayalim PS olarak başladı çünkü ama gel görki Xbox kullanıyorum.

Son düzenleme:
Xbox 360 zamanında PS Türkiye'de var iken Xbox 6 yıl sonra Türkiye'ye giriş yaptı haliyle herkes PS te kütüphanesini dizmiş olduğu için Xbox alan az oldu. Her zaman bir PS'im olsun istemiştim fakat PS4 hiç alamadım 😅one s almıştık bir yakından sonra One X, Series S, ve en son Series X aldım genel olarak memnunum o kadar Xbox kullandım elime daha 1 CD geçmedi TR de PS az satıyor abim biliyorsunuz sizde deyip cdli oyun satmıyorlar, buna MediaMarkt vs dahil PS ve switch için 3, 4 stant oyun satılırken Xbox için bir yer bile yok acayip bir şey yani ki bakılınca haklılarda konsol maalesef rakipleri yanında sonük kaldığı içon CD getirmiyor olabilirler ama 1 stant bile açmıyorlar imkan olsaydı CD koleksiyonu yapacaktım ama olmadı. İnceleme mevzusuna bakarsak evet birkaç oyunda 8000 civarı inceleme görmeniz mümkün ama çok inceleme yapan yok genelde Rus, Ukrayna, ve Türk yorumları mevcut oluyor. 28 oyun yüklü konsolda bitirdiğim oyun sayısı 3 falandır bu jenerasyonda arada kardeşimin laptoptan oyun oynuyorum şu an PC'den Half-Life 2 oynuyorum konsol başında oturmak sıkıcı geliyor şu an.
Son olarak bu laflara falan bakmamak lazım sonuçta jenerasyon sonuna kadar götürecek bir makine kullanıyoruz ve hiçbir markanın sunmadığı ayrıcalıkları sunan bir cihazımız var istediğimiz oyunu oynayabiliyoruz. 2021 yılında en çok kazanç yapan oyun şirketi Xbox'Ti PC Cloud, konsol gibi her yerde aktif oldukları için konsol az satsalarda diğer konsol firmaları ile aynı hatta bazen fazla para kazanıyorlar.
En son bir oyun önerisi vereyim Halo Infinite Xbox özel oyunu açık dünyalı ve FPS oyunu seviyorsanız güzel bir oyun olabilir.

Ama ne yalan söyleyeyim içimde her zaman bir PS hayali olacak bu jenerasyon 2 kere PS aldım ikisini de sattım oyun fiyatları pahalı olduğu için imkan olsa PS kullanmak isterdim nedense farklı bir havası var konsol hayalim PS olarak başladı çünkü ama gel görki Xbox kullanıyorum.

Aslında Xbox biraz daha görsele önem verse, reklamını iyi yapsa çok iş yapar. PS5 hem cihaz hem kontrolcüsü görsel okarak güzel. Xbox'ın o siyah kasası çokbüyük aslında ( Series X), biraz daha küçük olsa süper olurdu. Gram ses çıkmor konsolda. Benim eski PS4 uçak motoru sesi vardı neredeyse.

FIFA 24 oynuyor musunuz? Bu aralar ona takılıyorum.
Gerçi akşamları çok vakit olmuyor oynamak için. Şu Dead Space bitseydi başka oyunlara geçeceğim ama btmyor 🤣
Forza araba yarışı çok sarmadı denediniz mi?

Gamepasa bu ara 209 veriyoruz aylık.
Yıllık üyelik olayı yok mu bunlarda? PS storea 9 yıldır üyeydim. Çok oyun indirdim bedava ama çoğunu oynamadım kütüphane de duruyordu en son sattım hepsiyle beraber.

Game Pass'tan oyun satın alsak, Game Pass üyeliğini sonlandırsak bile o oyunu oynayabiliyor muyuz?

Online oynanmıyordur Game Pass olmadan, bence. Ya da hiç oynanmıyordur.

Aslında Xbox biraz daha görsele önem verse, reklamını iyi yapsa çok iş yapar. PS5 hem cihaz hem kontrolcüsü görsel okarak güzel. Xbox'ın o siyah kasası çokbüyük aslında ( Series X), biraz daha küçük olsa süper olurdu. Gram ses çıkmor konsolda. Benim eski PS4 uçak motoru sesi vardı neredeyse.

FIFA 24 oynuyor musunuz? Bu aralar ona takılıyorum.
Gerçi akşamları çok vakit olmuyor oynamak için. Şu Dead Space bitseydi başka oyunlara geçeceğim ama btmyor 🤣
Forza araba yarışı çok sarmadı denediniz mi?

Gamepasa bu ara 209 veriyoruz aylık.
Yıllık üyelik olayı yok mu bunlarda? PS storea 9 yıldır üyeydim. Çok oyun indirdim bedava ama çoğunu oynamadım kütüphane de duruyordu en son sattım hepsiyle beraber.

Game Pass'tan oyun satın alsak, Game Pass üyeliğini sonlandırsak bile o oyunu oynayabiliyor muyuz?

Online oynanmıyordur Game Pass olmadan, bence. Ya da hiç oynanmıyordur.

Evet Xbox hiç reklam yapmıyor PS şu an yaz indirimleri için Google ile anlaşma yaptı PS reklamı yapıyor Google, Xbox böyle şeylerle uğraşmıyor yapsa daha çok satabilir belki.

FIFA24 daha oynamadım 23'te sadece kariyeri bitirdim sonra oynamadım Online da çok sağlam adamlar vardı ama FIFA 24 yüklerim bugün yarın merak ediyorum çünkü.

Forza Horizon serisi bence çıkmış en iyi yarış oyunlarından bir tanesi. Açık dünyası, lisanslı arabalar ve sürüş mekanikleri çok iyi araba öyle drift yapmayı öğrenince çok sarıyor.

Game Pass yıllık üyeliği site üzerinden yapılmıyor site üzerinden sadece aylık alınıyor fakat müşteri hizmetlerini arayıp Game Pass Ultimate eklemesi yapmak istiyorum satış departmanına bağlar misiniz dediğinizde sizi farklı bir yurt dışı numara arıyor ekleme yapmak istediğinizi söylediğinizde ekleme onayını alıp ne kadar istiyorsanız ekliyorlar. Neden böyle bir yönteme başvurmuşlar bilmiyorum ama saçma.

Game Pass üzerinden oyun alsak dediğiniz sanırım Game Pass indirimlerinden aldığımız oyunları soruyorsunuz o oyunları alıp oynayabilir, aboneliğiniz bitince de oynamaya devam edebilirsiniz. Onun dışında Game Pass aboneliğinden indirdiğiniz oyunlar abonelik bitesiye kadar oynanabilir. Aboneliğiniz bittikten sonra abonelikten oynadığınız oyunları oynayamazsınız.

FIFA, GTA Online gibi para ile satılan oyunları Online oynamak için abonelik lazım onun dışında Overwatch, Fortnite, Rocket League, Warzone gibi oyunlar ücretsiz olduğu için abonelik almadan oynayabilirsiniz.

Son olarak Game Pass Ultimate aboneliğiniz varsa başra FC pointolmak üzere, bazı oyunlar için ek paket, desen paketleri, oyun içi para vs verebiliyor. En son Persona 3 oyununun 1000 TL'lik ek paketini, 1400 FC point, 3 aylık YouTube Premium, 3 aylik Discord Nitro gibi şeyler vermişti. Yani Game Pass Ultimate aboneliği açmanız sizin için avantajları doğrultusunda daha iyi olacaktır.
Artık düz Game Pass ile ilk günden Xbox özel oyunlarını oynayamayacağız yani Xbox'ın çıkardığı oyunları ilk günden oynamak ve yukarıda yazdığım avantajlar gibi avantajlara sahip olmak istiyorsanız Ultimate açmanız gerekecek artık.

Bir de önceden Game Pass aboneliği açmış biriyseniz eylül ayına kadar 209 TL'den Ultimate aboneliği alabileceksiniz yeni fiyatlar ilk defa Game Pass açacak kişiler için geçerli şu anda eskiden Game Pass aboneliği olanlar ise eylül ayından itibaren yeni ücretlendirmelere tabii tutulacak.

Selamlar,

Series X 'i satıp PS5 almak gibi bir hata yapmayın. Çok uzun süredir PS4 kullandığınızı, Xbox sistemine yabancı olduğunuzu anladım. Kendim Series X kullanıcısıyım ve Xbox store'daki bulunan 50-100 TL lik bir oyunun 1500 TL ye PS Store'da satıldığını gördüm.

Daha 1-2 hafta önce PS Store mağazasındaki fiyatları bir kez daha güncelleyip, 2000-3000 TL seviyelerine çıkardı. Gördüğüm kadarıyla futbol oyunları oynuyorsunuz. Game Pass içerisinde EA FC ve çıktığı gün sisteme eklenen Football Manager gibi oyunlar varken PS5 tercih bile olmamalı sizin için.

Bugün Game Pass'e eklenecek Call Of Duty MW3 ve birkaç ay sonra eklenecek Call Of Duty Black Ops 6'yı da ayrıca belirtmek isterim.

Selamlar,

Series X'i satıp PS5 almak gibi bir hata yapmayın. Çok uzun süredir PS4 kullandığınızı, Xbox sistemine yabancı olduğunuzu anladım. Kendim Series X kullanıcısıyım ve Xbox Store'daki bulunan 50-100 TL'lik bir oyunun 1500 TL'ye PS Store'da satıldığını gördüm.

Daha 1-2 hafta önce PS Store mağazasındaki fiyatları bir kez daha güncelleyip, 2000-3000 TL seviyelerine çıkardı. Gördüğüm kadarıyla futbol oyunları oynuyorsunuz. Game Pass içerisinde EA FC ve çıktığı gün sisteme eklenen Football Manager gibi oyunlar varken PS5 tercih bile olmamalı sizin için.

Bugün Game Pass'e eklenecek Call of Duty MW3 ve birkaç ay sonra eklenecek Call of Duty Black Ops 6'yı da ayrıca belirtmek isterim.

Zaten satmadım Xbox'la vakit geçirince. Çok memnunum. İyikide satmamışım. PS4'ü elden çıkardım. Aslında çok da oynamadığımı fark ettim. Bir anlık hevesle gidip PS5 alacaktım yoksa. Çok da oyun oynamıyorum zaten. Bu aralara FC24 ile Dead Space remake oynuyorum. Şu an Dead Space biteydi diğer başka oyunlara başlayacağım ama bitmiyorda.

Aslında Xbox'ta ki oyunları bazılarını PC de oynamıştım. Ama gamepassa yeni oyunlar gelmesi daha avantajlı olmasını sağlıyor.

Evdeki TV Ultra HD ama 4 k değil. Sırf Xbox için 4K alınmalı mı? Yani çok bir şey fark ediyor mu?
Elimdeki TV'de hiçbir sorunda yok, verecek kimsede yok, satsam az bir rakama gider. Oyunuyoruz işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı