Xbox servisine giden gamepad gönderilmiş gözükmüyor

Eso300

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar pazartesi günü Xbox gamepadimi garantiye gönderdim, üzerine bana verilen 6 haneli müşteri numarasını yazdım. UPS'nin sitesinden kurye çağırdım. Tahminimce burada bir hata yaptım şu şekilde doldurdum:

IMG_20230420_155212.jpg

Microsoft'un sitesinde de şu şekilde gözüküyor:

IMG_20230420_155312.jpg

Bir hata mı yaptım yoksa normal midir? Yardımlarınızı bekliyorum dostlar.

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi gamepad in nerede olduğu belli değil.

Son düzenleme:
UPS ile anlaşmalı çalışmıyorum demeniz lazımdı ama bir sıkıntı olacağını sanmam, kuryeyi çağırdıysanız haftaya pazartesi gelebilir anca bayramdan dolayı. Ben de servis kaydı oluşturdum arayınca öyle dediler.

UPS ile anlaşmalı çalışmıyorum demeniz lazımdı ama bir sıkıntı olacağını sanmam, kuryeyi çağırdıysanız haftaya pazartesi gelebilir anca bayramdan dolayı. Ben de servis kaydı oluşturdum arayınca öyle dediler.

Kurye evimden gelip aldı hocam gamepadi. Ama alınmamış gösteriyor. Bir sorun mu var acaba onu sormuştum.

Kurye evimden gelip aldı hocam gamepadi. Ama alınmamış gösteriyor. Bir sorun mu var acaba onu sormuştum.

He yanlış anlamışım kusura bakmayın, bir sorun yok merak etmeyin bir süre sonra güncelleniyor. Kuryeyi takip edin ulaştıktan sonra birkaç saate gözükür.

He yanlış anlamışım kusura bakmayın, bir sorun yok merak etmeyin bir süre sonra güncelleniyor. Kuryeyi takip edin ulaştıktan sonra birkaç saate gözükür.

Sağ olun hocam pazartesi gününden beri kafamı kurcalıyordu artık kafamda çözüme kavuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı