Xbox ucuz oyun hesapları almak güvenli mi?

arcticmonkeyss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Xbox One S için internette satılan ucuz hesap oyunlardan almak güvenli midir? Herhangi bir güvenlik sıkıntısı yaşatır mı? Orijinal ana hesabımıza, kredi kartı bilgilerimize, Xbox cihazımıza erişme gibi bir durumları olabilir mi? Satın aldım ancak hesabı hesabı cihazımda açma konusunda tereddüte düştüm.

Arkadaşlar merhaba, Xbox One S için internette satılan ucuz hesap oyunlardan almak güvenli midir? Herhangi bir güvenlik sıkıntısı yaşatır mı? Orijinal ana hesabımıza, kredi kartı bilgilerimize, Xbox cihazımıza erişme gibi bir durumları olabilir mi? Satın aldım ancak hesabı hesabı cihazımda açma konusunda tereddüte düştüm.
E posta değiştirilmediğinden sonradan çalınabilir.

Çok karlı alıyorsanız mantıklı.
Hesabı aldıktan sonra oyunu indirip wifi kapatın.
Zaten çoğu hesap basit hackleme ile düşürülüp satılıyor veya çalıntı kredi kartı ile alınıyordur.

Güvenilir bir yerden alman gerekir bazı kişiler kendi hesaplarını satıyor gitme durumu olmuyor ama bazıları hesapları çalıp satıyor.

Cevaplar için teşekkür ederim ancak anlamadığım nokta şu; bana verilen oyun hesabını cihazda açmam herhangi bir sorun, güvenlik sıkıntısı yaratır mı? Yani benim ana hesabımla bir türlü bağlantı kurulabilir mi? Sonuçta bunu benimle birlikte alan en az 10-20 kişi vardır. Hepimiz çevrimdışı modda oynuyoruz.

Cevaplar için teşekkür ederim ancak anlamadığım nokta şu; bana verilen oyun hesabını cihazda açmam herhangi bir sorun, güvenlik sıkıntısı yaratır mı? Yani benim ana hesabımla bir türlü bağlantı kurulabilir mi? Sonuçta bunu benimle birlikte alan en az 10-20 kişi vardır. Hepimiz çevrimdışı modda oynuyoruz.

Senin hesabına giremezler zaten bir sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı