Xbox uygulaması çalışmıyor

AhmetimenPower

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben Google'da Xbox sitesi üzerinden game Pass aldım. Şimdi Xbox uygulamasına girmeyi deniyorum fakat açılmıyor. Ve resimdekileri diyor. services.msc'den Windows Update'de başlangıç türünü otomatik yaptım ve Xbox'u silip tekrar yükledim, yine de olmadı. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-18 223935.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-18 223935.png
    112,1 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran görüntüsü 2025-07-18 223944.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-18 223944.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 21
Herhangi bir performans ayarı yaparsanız hizmetler üzerinde bu sorun yaşanıyor. Çalıştır uygulamasında wsreset.exe başlatarak "sadece bir seferinde" bu sorunu çözmüştüm. Çok yol aradım kaldırdım geri yükledim ama bulamadım çözümünü. Bildiğim yol olarak sadece format atmak veya bilgisayarı sıfırlamak var.

Herhangi bir performans ayarı yaparsanız hizmetler üzerinde bu sorun yaşanıyor. Çalıştır uygulamasında wsreset.exe başlatarak "sadece bir seferinde" bu sorunu çözmüştüm. Çok yol aradım kaldırdım geri yükledim ama bulamadım çözümünü. Bildiğim yol olarak sadece format atmak veya bilgisayarı sıfırlamak var.

wsreset.exeyi çalıştıyıroyum fakat siyah bir ekran açılıp kapanıyor sonra da microfost Store açılıyor. Napmam lazım.

Bir şey yapmanız gerekmiyor. Bu işlem Store'u sıfırlıyor. Varsa bir hata yüzeysel olarak çözüyor.

CMD üzerinden sfc/scannow da deneyebilirsiniz fakat çok çalıştığını görmedim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı