Xbox uygulamasında :( işareti var

Sol üstte adına tıklayarak çıkış yap ve tekrar gir, bir tür glitch ne denirse artık

Çok üzücü ve komik geldi niyeyse oyunlar da bir şeylerin farkında. Çözümü olarak ise; hesabında arkadaş ekli olmadığından dolayı mesaj vermek istiyor olabilir.

Başlığı görünce güldüm ama harbiden varmış. İnternette arattım bir sonuç çıkmıyor.
Duygusal Xbox. Konuyu da internette değil de sad face diye aratırsan çıkıyor hocam, bilmiyorum nasıl arattın ama şöyle bırakayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca ilk yorum çok iyi

Bunun aynısı tıpatıp aynı üzgün yuz benim başlat düğmemde de bulunuyordu. Çok garip ama komik

"" diye arattım tabii çıkmayacak.

Attığın linkte şöyle bir bilgi vermişler. Belki konu sahibine yardımcı olur:

Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler > Xbox uygulamasında 3 noktaya dokun > Gelişmiş Ayarlar > Sıfırla

Windows 10 için ayar bu galiba ama Uygulamalar ve Özellikler yerine Windows 11'de Yüklü Uygulamalar kısmına girmek yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…