Çözüldü Xbox uygulamasında oyun yüklerken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MstfKR

Hectopat
Merhaba herkese Xbox Game Pass aldım geçenlerde Xbox uygulamasından hades indirmek istedim sürekli indirme hatası alıyorum işletim sistemim Windows 11 yeteri kadar yerim var internet bağlantımda da bir sorun yok neden oluyor bu acaba?

1657717619453.png

Çözüm
Merhaba herkese Xbox Game Pass aldım geçenlerde Xbox uygulamasından hades indirmek istedim sürekli indirme hatası alıyorum işletim sistemim Windows 11 yeteri kadar yerim var internet bağlantımda da bir sorun yok neden oluyor bu acaba?

Eki Görüntüle 1449810

Hizmetler'e girip,

-Windows Update,
-Windows Update Medic Hizmeti,
-Teslim En İyileştirme,
-Orchestrator Hizmeti'ni Güncelleştir,
-AppX Deployment Service (AppXSVC),
-Arka Plan Aktarım Hizmeti ve XBOX hizmetlerinin etkin olduğundan emin olun.

@MstfKR sorunun çözüldüğüne sevindim, başka sorunlarınız varsa Technopat Sosyal'de konu açabilirsiniz. İyi günler

Eki Görüntüle 1449810

Hizmetler'e girip,

-Windows Update,
-Windows Update Medic Hizmeti,
-Teslim En İyileştirme,
-Orchestrator Hizmeti'ni Güncelleştir,
-AppX Deployment Service (AppXSVC),
-Arka Plan Aktarım Hizmeti ve XBOX hizmetlerinin etkin olduğundan emin olun.

@MstfKR sorunun çözüldüğüne sevindim, başka sorunlarınız varsa Technopat Sosyal'de konu açabilirsiniz. İyi günler

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı