Xbox varken PS3 alınır mı?

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Evimde Xbox Series S var ama PlayStation'ın özel oyunları acayip ilgimi çekiyor. Bu yüzden PS3 almayı planlıyorum. Çok fazla para bağlamam. Sizce alınır mı? Yazın çalışıp PS4 Pro da alabilirim.

Alınabilir. Uygun fiyata da bulabilirsiniz. Özel oyunları oynayıp satabilirsiniz.

Evimde Xbox Series S var ama PlayStation'ın özel oyunları acayip ilgimi çekiyor. Bu yüzden PS3 almayı planlıyorum. Çok fazla para bağlamam. Sizce alınır mı? Yazın çalışıp PS4 Pro da alabilirim.

PS4 Slim kasa alıp sonra satabilirsiniz oyunları da 2. el olarak CD şeklinde almanızı öneririm.

Hocam yanlış anlamayın da siz tam olarak ne alacaksınız, PS4 alıyordunuz en son PS3'e niyetlendiniz. PS4 alabiliyor iseniz PS4 alın bence ama PS3 de gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamayında siz tam olarak ne alacaksınız PS4 alıyordunz en son PS3'e niye ID'iniz PS4 alabiliyor iseniz PS4 alın bence ama PS3 de gider

Hocam şu an karar verme aşamasındayım biraz zorlarsam PS5'e kadar çıkabilirim.

PS5 ile PS4 arasında biraz fark yok. İmkan varsa zaten PS5 alın.

PS5 ile PS4 arasında biraz fark yok. İmkan varsa zaten PS5 alın.

Hocam şu an stokta PS5 yok olsa 7.499 TL olacak 13.000 TL gibi fiyat vermek istemiyorum. Herhalde PS4 Pro alıp 3 sene kullandıktan sonra satacağım. Zaten o zamanlar PS4 Slim gibi modeller çıkar.

Son düzenleme:
Hocam şu an stokta PS5 yok olsa 7.499 TL olacak 13.000 TL gibi fiyat vermek istemiyorum. Herhalde PS4 Pro alıp 3 sene kullandıktan sonra satacağım. Zaten o zamanlar PS5 Slim gibi modeller çıkar.

Hocam eğer şu an PS4 Slim'e paranız yetiyorsa direkt alın derim piyasa durmuyor yerinde siz para biriktirip almaya kalktığınızda yazın şu anki fiyatları bulamayabilirsiniz o yüzden direkt alın derim.

Hocam eğer şu an PS4 Slim'e paranız yetiyorsa direkt alın derim piyasa durmuyor yerinde siz para biriktirip almaya kalktığınızda yazın şu anki fiyatları bulamayabilirsiniz o yüzden direkt alın derim.

Hocama alırsam PS4 Pro aşağısı almam çünkü ben oyunlarımı performans modunda oynuyorum böylece daha yüksek FPS değerleri alıyorum.

Hocam normalde dediğinizi anladım PC hakkında konuşsak haklısınız derdim zaten oyunlar konsola göre optimize oluyor SLI'mde 30 FPS gayet yeterli kasma muhabbeti yok yani ha siz 4K TV var ben bundan faydalanmak istiyorum diyorsanız tabii ki Pro alabilirsiniz ama Pro hakkında dediğimi göz ardı etmeyin fan sesi yüksek bir cihaz kafam ağrımaz diyorsanız alın ben sırf kafam kaldırmaz diye gittim Slim aldım 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı