Xbox varken PS3 alınır mı?

Hocam normalde dediğinizi anladım PC hakkında konuşsak haklısınız derdim zaten oyunlar konsola göre optimize oluyor SLI'mde 30 FPS gayet yeterli kasma muhabbeti yok yani ha siz 4K TV var ben bundan faydalanmak istiyorum diyorsanız tabii ki Pro alabilirsiniz ama Pro hakkında dediğimi göz ardı etmeyin fan sesi yüksek bir cihaz kafam ağrımaz diyorsanız alın ben sırf kafam kaldırmaz diye gittim Slim aldım 😃

Hocam bir karşılaştırma videosu izledim PS4 Pro 7116b vs 7216b.
7216b diğer konsolun yanında o kadar sessiz ki anlatamam. PS4 Slim kullanmış birisiyim o da iyi bir seçenek yazın 2 ay çalışıp harçlığıma göre alacağım birini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir karşılaştırma videosu izledim PS4 Pro 7116b vs 7216b.
7216b diğer konsolun yanında o kadar sessiz ki anlatamam. PS4 Slim kullanmış birisiyim o da iyi bir seçenek yazın 2 ay çalışıp harçlığıma göre alacağım birini.
Hocam benim bütçe sıkıntım yoktu 2 ay kadar önce slim aldım nedeni bir kaç ilana gittim baktım başta pro bakıyordum lakin 7016b de aynı ses 7216b garantili cihazada aynı ortamda durulmayan ses vardı sahibine sordum bunlarda kronik ses olayı dedi bende almadım dayanılabilir bir ses değil görüp denemeden kesinlikle almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı