Xbox Vs. oyuncu bilgisayarı

ahhtera

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben seneye yazılım mühendisliği okuyacağım bu yüzden bir bilgisayar almayi düşünüyorum. Şu an elimde Monster Tulpar T7 v22.1 var. 14 bin TL biraz fazla bunu geri verip, onun yerine 7 bin TL'ye Huawei mateboook D16 alıp yanında Xbox Series S mı alsam diye düşünüyorum. Evde 4K televizyonda var. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, PC kalsın. Yazılım mühendisi olacaksınız. Kolay değil. PC sizin için çok önemli. Zaten bütün oyunları PC için de var. Gamepad alırsınız olur biter.

Bana kalırsa kötü olur çünkü Monster güçlü bir bilgisayar oyun dışında edit vb. şeyler de yapılıyor ekran kartım ASUS RX470 bende yazılım ile uğraşıyorum benim bilgisayarım da yeteri kadar hızlı kodları yazdıktan sonra işlemesi 3 dakikayı buluyorsa sizinki 2 dakika 1.5 dakikayı bulur o yüzden bence gerek yok ama sadece yazılım için falansa zaten ben bilgisayar adamıyım evde konsolum da var ama ayda 1 kere ya açarım ya açmam.

Bana kalırsa kötü olur çünkü Monster güçlü bir bilgisayar oyun dışında edit vb. şeyler de yapılıyor ekran kartım ASUS RX470 bende yazılım ile uğraşıyorum benim bilgisayarım da yeteri kadar hızlı kodları yazdıktan sonra işlemesi 3 dakikayı buluyorsa sizinki 2 dakika 1.5 dakikayı bulur o yüzden bence gerek yok ama sadece yazılım için falansa zaten ben bilgisayar ada mıyım evde konsolum da var ama ayda 1 kere ya açarım ya açmam.

Sadece yazılım ve Google için almak istiyorum konsol ile de oyun oynarım diye düşüyorum hem de 3 bin TL kâra geçerim diye düşünüyorum.
Series S tam bir piyasko.
Zaten 4K'da desteklemiyor. Ben elinizdeki V22.1'i tutun derim.

Neden fiyasko?

Son düzenleme:
Sadece yazılım ve Google için almak istiyorum konsol ile de oyun oynarım diye düşüyorum hem de 3 bin TL kâra geçerim diye düşünüyorum.

Hayır hocam elinizdeki bilgisayar iyi gitseniz 1 adet HDMI kablosu 1 adet gamepad çözülür bir de Game Pass alırsınız sisteme olur biter televizyon karşısında oyun oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı