Xbox vs PlayStation 5

O iş öyle değil hocam😄 artık Xbox uzun yıllar hiçbir büyük firma alamaz. Alsa bile daha küçük çaplı olur. İzin vermez rekabet kurumları. Ki hocam firmaların bağımsız kalması daha iyi. Bağımsızken daha özgürler.

E adamlar bugün yarın almayı planlamiyor ki geleceği 10 20 yıl sonrasını düşünüyorlar.

Battılar demek yanlış hocam diğer nesillere göre çok daha başarılılar Game Pass tende iyi para kazaniyorlar.
Hocam gamepass o işte. Adamlar konsol değil gamepass satıyor.

@Aspect15 hocam dediğim gibi Xbox bir dahaki nesilde konsol çıkarmayabilir. Çıkarsa bile sadece bulur olur yüksek ihtimal. Eğer tabi satışlar iyi gitmezse.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-21-15-46-39-098_com.twitter.android-edit.jpg
    Screenshot_2023-09-21-15-46-39-098_com.twitter.android-edit.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Hocam Game Pass o işte. Adamlar konsol değil Game Pass satıyor.

@Aspect15 hocam dediğim gibi Xbox bir dahaki nesilde konsol çıkarmayabilir. Çıkarsa bile sadece bulur olur yüksek ihtimal. Eğer tabii satışlar iyi gitmezse.

Bu sızıntılar eski planlarmış sanırsam ben çekileceklerine hiç ihtimal vermiyorum hiçbir firma çekileceği yere 70 milyar dolar yatırım yapmaz. :D

Bu sızıntılar eski planlarmış sanırsam ben çekileceklerine hiç ihtimal vermiyorum hiçbir firma çekileceği yere 70 milyar dolar yatırım yapmaz. :D
Hocam xbox diyor. Yüksek ihitmalle konsoldan bahsediyor. Ama hocam inşallah çekilmek gibi bir durum olmaz. Sony ye rakip lazım. Rakibi olmazsa sony hiçbir şey yapamaz.

Hocam Xbox diyor. Yüksek ihtimalle konsoldan bahsediyor. Ama hocam inşallah çekilmek gibi bir durum olmaz. Sony'ye rakip lazım. Rakibi olmazsa Sony hiçbir şey yapamaz.

Xbox'dan çekilmekten bahsetmiyor ama direk oyun sektöründen çekilmekten bahsediyor çekileceği bir ortama kim 70 milyar dolar yatırır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı