Xbox vs PlayStation

alitanridag209

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, kendime bir oyun konsolu almak istiyorum ama kafam çok karışık, hangisini seçeceğime karar veremedim. PlayStation'ın özel oyunlarını oynamadım ve çok merak ediyorum, özellikle PS5 DualSense kontrol cihazının haptik geri bildirim ve uyarlanabilir tetik özelliklerini deneyimlemeyi çok istiyorum. Ancak oyun fiyatlarının yüksek olması beni kararsız bırakıyor. Yıllık PS Plus aboneliği alıp pahalı oyunları internetteki paylaşımlı hesap satan yerlerden alarak oynamayı düşündüm, bu mantıklı geldi.

Xbox tarafında ise Call of Duty gibi oyunların Game Pass'e gelmesi, oyun fiyatlarının daha uygun olması, bazı oyunların hatalı fiyatlandırılması ve game Pass kütüphanesine ilk günden eklenen oyunlar ilgimi çekiyor. Hangisini alsam bilemiyorum, çok kararsızım. Siz ne önerirsiniz?

Hocam PS'ye özel oyunlar oluyor ama pahalı bir tık ona bakabilirsiniz. Xbox ise bütçe dostudur, popüler oyunlar da içinde yer almaktadır.

Merhaba, kendime bir oyun konsolu almak istiyorum ama kafam çok karışık, hangisini seçeceğime karar veremedim. PlayStation'ın özel oyunlarını oynamadım ve çok merak ediyorum, özellikle PS5 DualSense kontrol cihazının haptik geri bildirim ve uyarlanabilir tetik özelliklerini deneyimlemeyi çok istiyorum. Ancak oyun fiyatlarının yüksek olması beni kararsız bırakıyor. Yıllık PS Plus aboneliği alıp pahalı oyunları internetteki paylaşımlı hesap satan yerlerden alarak oynamayı düşündüm, bu mantıklı geldi.

Xbox tarafında ise Call of Duty gibi oyunların Game Pass'e gelmesi, oyun fiyatlarının daha uygun olması, bazı oyunların hatalı fiyatlandırılması ve game Pass kütüphanesine ilk günden eklenen oyunlar ilgimi çekiyor. Hangisini alsam bilemiyorum, çok kararsızım. Siz ne önerirsiniz?
Paran varsa PlayStation paran yoksa Xbox.

PlayStation son zamanlarda oyun fiyatları konusunda haddini asşmaya başladı. Param bol önemli değil diyosanız. Önemsiz. Xbox alın keyfinize bakın. Eğer bilgisayarınız da varsa Xbox Game Pass gibi bir güzelliğin Ultimate modelini alırsanız bilgisayarınızdada kullanabilirsiniz.

Ben PlayStation tercih ediyorum tamamen kişisel bir tercih.

Ben Xbox tercih ederdim. Gamepass çok daha iyi bir abonelik sistemi, Play Anywhere sistemi var ve oyun fiyatları daha ucuz.

Sadece exclusive oyunları istiyorsanız PS5 tercih edin mecburen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı