Xbox vs PS5

Toivudd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Şu an güncel olarak laptop kullanıyorum ve oyun olarak sadece FIFA oynuyorum ama oyunun optimizasyon sorunu kafayı yedirtecek duruma gelmiş durumda. Bu sorundan kurtulmak için bir oyun konsolu arayışındayım. Sizce PS5 mi almak mantıklı Xbox mı? Xbox ise hangisi? İkisinin avantaj, dezavantajı ne olur benim için?

Xbox daha mantıklı oyun fiyatları daha ucuz. Sadece FIFA oynuyorsan da bir süre sonra Game Pass'e geliyor garanti FIFA yani almasan bile birkaç ay sonra Game Pass üzerinden gene oynama fırsatın oluyor.

Xbox daha mantıklı oyun fiyatları daha ucuz. Sadece FIFA oynuyorsan da bir süre sonra Game Pass'e geliyor garanti FIFA yani almasan bile birkaç ay sonra Game Pass üzerinden gene oynama fırsatın oluyor.
Peki kalite açısından bir farklılık oluyor mu? Hiç bilmiyorum Xbox serilerini hangisini tercih etmem mantıklı olur Xbox öneriyorsanız?

Arkadaşlar merhaba,

Şu an güncel olarak laptop kullanıyorum ve oyun olarak sadece FIFA oynuyorum ama oyunun optimizasyon sorunu kafayı yedirtecek duruma gelmiş durumda. Bu sorundan kurtulmak için bir oyun konsolu arayışındayım. Sizce PS5 mi almak mantıklı Xbox mı? Xbox ise hangisi? İkisinin avantaj, dezavantajı ne olur benim için?
Görüntü kalitesi olarak tabi ki Ps5 Pro tavsiye edilir. Bu konsol 4K 60 FPS altına kesinlikle düşmüyor.

Oyunları 1080p'de ve uygun fiyatlı oynamak istersen Xbox Series X tavsiye ederim. Ama öncelikle oyunların her iki konsoldaki fiyatlarına bakmanı öneririm.

Arkadaşlar merhaba,

2 yıldır Xbox Series X kullanıyorum, bir daha olsa PS5 yerine yine X alırdım. Eğer sorun olursa cevaplayabilirim.

ben olsam ps5 slim alırdım elinizdeki pc diğer oyunlar için yeterde artar bile pc de olan oyunların hepsi zaten xbox da var ps5 slim en mantıklı olanı ps5 proya gelirsek bence gereksiz miktarda pahalı bir konsol parasını haketmiyor

ben olsam ps5 slim alırdım elinizdeki pc diğer oyunlar için yeterde artar bile pc de olan oyunların hepsi zaten xbox da var ps5 slim en mantıklı olanı ps5 proya gelirsek bence gereksiz miktarda pahalı bir konsol parasını haketmiyor
35.000 liraya 4K-60FPS verebilen bir bilgisayarı geç bu fiyata bu bilgisayarın ekran kartını bile bulamayabilirsin.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Ps5 Pro gelmiş geçmiş en güçlü konsoldur ve bu konsolun rakibi diğer konsollar değil Nvidia firmasının kendisidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı