Yuzkremi
Kilopat
Daha fazla
Game Pass'im var ve kurduğum her oyun bir süre sonra çöküyordu. Bir oyun çöktüğünde, Xbox uygulamasındaki yüklü oyunlar listesinin kaybolduğunu ve birkaç saniye sonra yeniden göründüğünü keşfettim. Oyunların kapanması sorununun kaynağı bu durum, uygulama bir süre yüklü oyunları göremiyor ve bir şeyler oyunu çökertiyor. Bunu anladıktan sonra, bilgisayarımı yeniden başlattım, Xbox uygulamasını başlattım ve yüklü oyunlar listesinin kaybolmasının çalışan herhangi bir oyundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek için bir süre bekledim ama cevap hayırdı. Liste her zaman kayboluyor ve yeniden ortaya çıkıyor ve bu, belki 1 veya 2 dakika sonra tekrar tekrar oluyor. Bu durumun sebebini araştırırken fark ettim ki Xbox uygulaması bana sürekli "oyun servisi güncellendi" şeklinde bir bildirim veriyor. Bildirime tıkladığımda, beni oyun hizmeti uygulamasının Microsoft mağaza sayfasına yönlendirdi. Bir şeyin sürekli olarak oyun hizmeti uygulamasını güncellemeye çalıştığını gördüm. Güncelleme işlemi başlıyor, işlemi tamamlıyor ve uygulama güncelleme sayfasından kayboluyor(olması gerektiği gibi) ancak bir süre sonra güncelleme listesinde tekrar beliriyor ve aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaya çalışıyor. Xbox uygulamasındaki oyunların kaybolması ve yeniden ortaya çıkmasının, oyun hizmeti uygulamasının güncellenmesinin tamamlanmasıyla aynı zamana denk geldiğini gördüm. Yani benim çöken oyunlarımın sebebi bu durum. Ondan sonra bilgisayarımı yeniden başlattım ve Xbox uygulamasını başlatmadan mağazayı açtım ve oyun hizmeti uygulamasının güncel olduğunu gördüm ancak Xbox uygulamasını başlattığımda aynı şeyler tekrar olmaya başladı ve zaten güncel olan oyun hizmeti uygulama kendini tekrar tekrar güncellemeye çalıştı.
Sonuç olarak, Xbox uygulamasının oyun hizmetini güncel olmasına rağmen tekrar tekrar güncellemeye çalıştığını ve bu nedenle hiçbir oyunu oynayamadığımı söyleyebilirim. Xbox'ı ve oyun hizmeti uygulamasını yeniden yüklemeyi denedim ama bu hiçbir şeyi çözmedi.
Bir bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim.
Sonuç olarak, Xbox uygulamasının oyun hizmetini güncel olmasına rağmen tekrar tekrar güncellemeye çalıştığını ve bu nedenle hiçbir oyunu oynayamadığımı söyleyebilirim. Xbox'ı ve oyun hizmeti uygulamasını yeniden yüklemeyi denedim ama bu hiçbir şeyi çözmedi.
Bir bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: