Xbox Wireless adapter 2 kolu aynı anda bağlamak için kullanılır mı?

yusufff33

Picopat
Daha fazla  
Merhaba elimde 2 adet 9.nesil blueshock Xbox Wireless Controller var. Birini Bluetooth üzerinden bağladığımda diğeri bağlanmıyor, acaba kolda mi sıkıntı var deyip diğerinin bağlantısını kesip bağlanmayanı bağladım ve bağlandı fakat yine bu sefer diğer kol bağlanmadı.

Bunun için bu ürünü almak istiyorum;

Üründe Xbox One PC yazıyor ve özelliklerinde ise Xbox One desteklediği yazıyor. Benim elimdeki controllerlar Xbox One s|x destekliyor. Bu ürünü alsam iki cihazımı da bağlayabilir miyim? Ve duyduğuma göre 8 cihaza kadar da bağlanabiliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde 2 adet 9.nesil blueshock Xbox Wireless Controller var. Birini Bluetooth üzerinden bağladığımda diğeri bağlanmıyor, acaba kolda mi sıkıntı var deyip diğerinin bağlantısını kesip bağlanmayanı bağladım ve bağlandı fakat yine bu sefer diğer kol bağlanmadı.

Bunun için bu ürünü almak istiyorum;

Üründe Xbox One PC yazıyor ve özelliklerinde ise Xbox One desteklediği yazıyor. Benim elimdeki controllerlar Xbox One s|x destekliyor. Bu ürünü alsam iki cihazımı da bağlayabilir miyim? Ve duyduğuma göre 8 cihaza kadar da bağlanabiliyormuş.

Normal Bluetooth ile bir kolu bağlayabilirsin diğer kolu kablo ile bağlaman lazım attığın ürün hakkında bir fikrim yok

Bağlanması gerekiyor, bluetooth driverını silip tekrardan kurmayı denediniz mi?
Bluetooth driver hiç kurmadım yaklaşık 2-3 yıl önce almıştım markasını falan hatırlamıyorum

Normal Bluetooth ile bir kolu bağlayabilirsin diğer kolu kablo ile bağlaman lazım attığın ürün hakkında bir fikrim yok.

Attığım ürünü bilgisayara takıp kasayı da televizyona bağlamayı düşünüyorum kabloyla halledemem maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı