Xbox Wireless Controller vs PlayStation 5

İkisi yerine çok daha iyi gamepadler mevcut pc cephesinde.

Bilgisayarda kullanılacaksa:

Diğer abudik gubudik isimli markaları önerenler gelmeden Xbox diyorum. Keşke Hall-Effectli olsa arkadaşlar evet ama Xbox her zaman Xbox.

Cyclone 2 ve Xbox 9. nesil kullandım ve abidik gubidik dediğin markalar beş gömlek üstünde Xbox kolunun. Bozulsun diye tasarlanmış para yolma ürünü.

Tamam en marjinal sensin sen almaya devam et. Adam Xbox veya PS mi diye sormuş alternatif istememiş.

Adam Xbox veya PS mi diye sormuş, alternatif istememiş.
Bu konuda haklısın.

Diğer abudik gubudik isimli markaları önerenler gelmeden Xbox diyorum. Keşke Hall-Effectli olsa arkadaşlar evet ama Xbox her zaman Xbox.
Bu konuda (bence) haksızsın.

8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum ve gayet memnunum. Diğer markaları direkt eleme sebebiniz nedir? Şu şu sebepten demeden çamur atmanız sonuçsuz kalıyor. (Herhangi bir marka avukatı değilim.)

Tamam en marjinal sensin sen almaya devam et. Adam Xbox veya PS mi diye sormuş alternatif istememiş.
Kendi kendine boş agresiflik yaratmana gerek yok, halihazırda Xbox 9.nesil kullanıcısıyım kendim kullanıyor olmama rağmen gamepad tavsiyesi isteyenlere bunun dışında bir öneride bulunuyorum, 9.nesil kötü bir kol değil, bende gayet memnunum. Fakat teknolojik olarak çok daha iyi yapılmış ve gelişmiş gamepadler varken neden daha iyisi önerilmesin? 9.nesillerin belli bir süre sonra drift problemi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Konsol markalarının gamepadlerinde bu bilinçli yapılır ve bunu herkes kabul ediyor. Biraz at gözlüklerini çıkarıp bak olaylara o zaman mutlu olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı