Xbox Wireless Controller vs PlayStation 5

Kendi kendine boş agresiflik yaratmana gerek yok, halihazırda Xbox 9.nesil kullanıcısıyım kendim kullanıyor olmama rağmen gamepad tavsiyesi isteyenlere bunun dışında bir öneride bulunuyorum, 9.nesil kötü bir kol değil, bende gayet memnunum. Fakat teknolojik olarak çok daha iyi yapılmış ve gelişmiş gamepadler varken neden daha iyisi önerilmesin? 9.nesillerin belli bir süre sonra drift problemi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Konsol markalarının gamepadlerinde bu bilinçli yapılır ve bunu herkes kabul ediyor. Biraz at gözlüklerini çıkarıp bak olaylara o zaman mutlu olursun.

Saldırıya geçmişsiniz sadece. Ben daha siz gelmeden görüşümü belirttim :D Kuzen sıkıntı yok drift yaparsa garantiden yollarız. Yapmadıysa da devam ederiz. Bana farketmiyor :) Bak asıl mutluluk bunda. At gözlüğüymüş :d

Kuzen sıkıntı yok, drift yaparsa garantiden yollarız. Yapmadıysa da devam ederiz. Bana farketmiyor. :)
Ama gamepad alacak kişi sen değilsin. Konu sahibi. Konu sahibi garantiyle vesaire uğraşmak da istemeyebilir. Objektif olalım?

Konu sahibi için önerim: PC için alınacaksa direkt olarak Xbox öneririm. Tak çalıştır. Her oyun destekler. Konsollara alınacak gamepadler için durum ne olur orasını bilemem.

Saldırıya geçmişsiniz sadece. Ben daha siz gelmeden görüşümü belirttim :D Kuzen sıkıntı yok drift yaparsa garantiden yollarız. Yapmadıysa da devam ederiz. Bana farketmiyor :) Bak asıl mutluluk bunda. At gözlüğüymüş :d
Saldıraya geçen yok saldıraya geçen sensin, görüşünü belirtirken bile abidik gubidik falan diyip ön yargılı mesaj atmışsın. Bizim önerilerimizede beğenmedim atmışsın, 9.nesil önerebilirsin benim hiç lafım olmaz mesela kötü bir gamepad de demem. Ama daha iyileri var der görüşümü belirtirim burada olduğu gibi. Konuşmalarından olgun bir yapıda olmadığın heyecanlı bir genç olduğun anlaşılıyor o yüzden çok uzatmayacağım konu sapmasın.

Ama gamepad alacak kişi sen değilsin. Konu sahibi. Konu sahibi garantiyle vesaire uğraşmak da istemeyebilir. Objektif olalım?

Konu sahibi için önerim: PC için alınacaksa direkt olarak Xbox öneririm. Tak çalıştır. Her oyun destekler. Konsollara alınacak gamepadler için durum ne olur orasını bilemem.
Objektifsek sadece soruya odaklanmamız lazım. Soru PS mi Xbox mu ise Xbox cevap bitti.

Saldıraya geçen yok saldıraya geçen sensin, görüşünü belirtirken bile abidik gubidik falan diyip ön yargılı mesaj atmışsın. Bizim önerilerimizede beğenmedim atmışsın, 9.nesil önerebilirsin benim hiç lafım olmaz mesela kötü bir gamepad de demem. Ama daha iyileri var der görüşümü belirtirim burada olduğu gibi. Konuşmalarından olgun bir yapıda olmadığın heyecanlı bir genç olduğun anlaşılıyor o yüzden çok uzatmayacağım konu sapmasın.
Kuzen olgunluğumu yada heyecanı sen tartacak değilsin, tartabilecek kapasiten olduğunu da düşünmüyorum. Teşekkür ederim uzatmadığın için :)

Objektifsek sadece soruya odaklanmamız lazım. Soru PS mi Xbox mu ise Xbox cevap bitti.
Neye göre, hangi duruma göre Xbox? Attığın ilk mesajda "her zaman Xbox" gibi bir ifade yer alıyor. Sadece soruya odaklanma konusunda haklı olduğunu söylemiştim zaten. Ben de Xbox önerdim, yanına sebebini de belirttim.

Bir ürünü tavsiye ederken ya da başka markaları kötülerken sebep belirteceksin.

Neye göre, hangi duruma göre Xbox? Attığın ilk mesajda "her zaman Xbox" gibi bir ifade yer alıyor. Sadece soruya odaklanma konusunda haklı olduğunu söylemiştim zaten. Ben de Xbox önerdim, yanına sebebini de belirttim.

Bir ürünü tavsiye ederken ya da başka markaları kötülerken sebep belirteceksin.
Kötülemedim PS'yi ? Diğer abudik gubudik markalara da laf atmadım tercih etmem onları dedim millet bana kurulacak yer arıyor. Tek kelimeyle Xbox alır yani illede incik cıncık diye anlatayım mı ürünü zaten 15 kişi Xbox demiş ? Ergonomisi güzel kardeşim şeklini beğeniyorum. İstediğin oldu mu güzelim?

Pc için ikisi de kesinlikle değil. Dualsense her ne kadar titreşim teknolojileriyle üstün gibi dursa da hem bunların kullanılabildiği oyunlar az hem de uyum sorunları var malesef. Aynı zamanda kullandığı potansiyometre sticklerden dolayı drifte yatkın. Xbox ise uyumlu olsa dahi yine potansiyometre kullanmasından dolayı drifte yatkın ve eğer drift olursa ikisinde de ya garantiyle ya da tamirle uğraşmanız gerekecek. Bu kadar para verdikten sonra ben drift sorunuyla uğraşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum bu yüzden önerilerim şu şekilde olacak.
Gamesir Cyclone 2 bütçenizdeki en mantıklı kol. Tmr stick ve hall effect triggerlarıyla hem çok hassas hem de drift yapmıyor
Eğer bütçeniz artarsa ve 5k civarına çıkabilirseniz gamesir g7 pro en mantıklı seçenek. Bu kol xbox elite series 2'den stick tension ayarlama mekanizması hariç her yönden üstün. Hem drift yapmıyor hem de piyasanın en kaliteli tmr sticklerine sahip. Gamesir kollarının yazılım desteği de bir hayli iyi ki bu sayede her şeyini ayarlayabiliyorsunuz. Eğer biraz daha ucuz öneriler isterseniz sırayla
Easysmx x05 pro(yurtdışı)
Gamesir nova 2 lite
Pxn p5
Gamesir supernova

Veya ps tarzı isteyip tmr stickler isterseniz de 8bitdo pro 3 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı