Xbox Wireless Controller vs PlayStation 5

İkisi yerine çok daha iyi gamepadler mevcut PC cephesinde.

Önerileriniz güzel olsa dahi Türk oyuncular için absürt kaçıyor. Burada gamepad sormaya gelenlerin çoğu günde 2-3 saat anca oyun oynayan ve onda da futbol tarzı oyun oynayan kişiler oluyor. Öyle çok da teknolojik şeylere gerek yok hani. Bilindik marka ve güvenilir garantisi olsun yeter.

Önerileriniz güzel olsa dahi Türk oyuncular için absürt kaçıyor. Burada gamepad sormaya gelenlerin çoğu günde 2-3 saat anca oyun oynayan ve onda da futbol tarzı oyun oynayan kişiler oluyor. Öyle çok da teknolojik şeylere gerek yok hani. Bilindik marka ve güvenilir garantisi olsun yeter.

Hepsi gamepad sektörünün en bilindik ve güvenilir markaları. Senin bilmemen, ürünü bilinmedik yapmıyor. Ayrıca kişinin 2-3 saat oynaması bir şey değiştirmez; adama spesifik bir ürün al demiyor, parasının hakkını alacağı ürünleri öneriyor. Üstelik önerdiği tüm ürünler, PC’de Xbox 9. nesil ve DualSense’ten daha iyidir.

1761834876440.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle söyliyim, atılan markalar Türkiye pazarında yeni sayılır ve herkesin yavaş yavaş öğrenmeye başladığı gamepad ürünleri. Bu öğrenmenin en büyük sebebide bu sosyalde bilinçli kullanıcılar tarafından sık sık tavsiye edilmesidir ki bu çok iyi birşey. Daha teknolojikten kastım gamepad kanatlanıp uçmuyor tabiki, fakat bir gamepadin en can alıcı sorunlardan biri drift problemidir, zamanla analoglar işlevini yitirir bunun detaylı açıklaması sosyalde dahil olmak üzere bir çok youtube videosunda da mevcut. Aslında kronik problem gibi birşey oluyor. Bu demek değildir ki xbox 9.nesil aldığınızda 1 ay sonra bozulacak. Dediğim gibi bende 9.nesil kullanıyorum ama benim aldığım zamanda daha bu ürünler piyasada yoktu varsa da bilinmiyordu. Diğer hall effects gibi özellikleri falanda ekleyebiliriz. Absürt olacak bir durum yok, 9.nesilden çok daha pahalı bir ürün falan olsalar dediğinizde haklı olabilirsiniz. Hepsinin Türkiye pazarında resmi distribütörleri mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı