Xbox Wireless gamepad(9.nesil) için kablo ya da adaptör önerisi

Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.

8. nesil Micro USB 9. nesil hiç bakmadım akşam bakarım yazarım size.

Hocam direkt micro-USB kablo ile kullanabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum. Masraf yapmanıza gerek yok.
Öylesi daha mantıklı olabilir aslında kasayla çok uzak değilim.
Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.
Estağfurullah hocam ne özrü. Type-C ye geçiş yapmış yeni kollarda Xbox.

Kablolu kullandığın zamanda da jak girişini kullanabiliyorsun. Fakat kablolu kullanıyorsan bu pek gerekli değil zaten.

Kablolu kullandığın zamanda da jak girişini kullanabiliyorsun. Fakat kablolu kullanıyorsan bu pek gerekli değil zaten.
Hocam boşuna masraf yapma bence bende dualsense var oda Type-C ile çalışıyor aldım 15TL'lik kablo mis gibi bağlıyorum kasaya.
Jak girişini kullanmayacağım için devredışı olsa da pek problem olmaz. Şimdilik evde 1 metrelik Type-C kablosu buldum onunla kullanacağım bir süre. Daha sonra 2 metrelik dayanıklı bir kablo alırım herhalde Amazon üzerinde Baseus'un kablolarını gördüm 25-30 lira aralığında gayet dayanıklı kablolar. İhtiyacım olmadığı için kablosuz bağlantıdan vazgeçtim şu an teşekkürler tavsiyeleriniz için. AUUVV

Kusura bakma hata benim Bluetooth ile bağlandiğin zaman kullanamiyorsun.

İyi günler konuyu hortlattım gibi oldu ama bende yeni 9.nesil Xbox kolu satın aldım. Bazı oyunlar Bluetooth sorunsuz çalışırken bazılarında kopup bağlanıyor sürekli de. Mehmetgs hocam dediğiniz bu linkteki adaptörde böyle bir sorun yaşamadıysanız eğer sipariş vereceğim. Sanırım Wireless alıcı olarak çalışıyor değil mi dediğiniz ürün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…