İdris Usta
Hectopat
Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.Hocam emin misiniz benim Xbox kumandamda Type-C yok.
Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.Hocam emin misiniz benim Xbox kumandamda Type-C yok.
Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.
Öylesi daha mantıklı olabilir aslında kasayla çok uzak değilim.Hocam direkt micro-USB kablo ile kullanabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum. Masraf yapmanıza gerek yok.
Estağfurullah hocam ne özrü. Type-C ye geçiş yapmış yeni kollarda Xbox.Hocam biz yanlış anlamışız, arkadaş One kolu almamış. Series S ve X ile çıkan kollardan almış. Onlarda USB-C varmış. Yanlışlığa sebep olduysam özür dilerim konu sahibinden.
Kablolu kullandığın zamanda da jak girişini kullanabiliyorsun. Fakat kablolu kullanıyorsan bu pek gerekli değil zaten.Masraf yapmak istemiyorsan Micro USB ile kullan typ C ise onla kullan tek eksisi kol üzerinde olan 3mm jak ses yerini kullanamazsın onu kullanman için söyledigim adaptörü alman lazım onun dışında bir eksisi yok Vatan'dan sipariş ettiysen kutu içeriginden 14 günlük Xbox Ultimate Key'i ve 2 adet duraccel pil cıkiyor kablo cikmiyor.
Öylesi daha mantıklı olabilir aslında kasayla çok uzak değilim.
Estağfurullah hocam ne özrü. Type-C'ye geçiş yapmış yeni kollarda Xbox.
Masraf yapmak istemiyorsan Micro USB ile kullan typ C ise onla kullan tek eksisi kol üzerinde olan 3mm jak ses yerini kullanamazsın onu kullanman için söyledigim adaptörü alman lazım onun dışında bir eksisi yok Vatan'dan sipariş ettiysen kutu içeriginden 14 günlük Xbox Ultimate Key'i ve 2 adet duraccel pil cıkiyor kablo cikmiyor.
Kablolu kullandığın zamanda da jak girişini kullanabiliyorsun. Fakat kablolu kullanıyorsan bu pek gerekli değil zaten.
Jak girişini kullanmayacağım için devredışı olsa da pek problem olmaz. Şimdilik evde 1 metrelik Type-C kablosu buldum onunla kullanacağım bir süre. Daha sonra 2 metrelik dayanıklı bir kablo alırım herhalde Amazon üzerinde Baseus'un kablolarını gördüm 25-30 lira aralığında gayet dayanıklı kablolar. İhtiyacım olmadığı için kablosuz bağlantıdan vazgeçtim şu an teşekkürler tavsiyeleriniz için. AUUVVHocam boşuna masraf yapma bence bende dualsense var oda Type-C ile çalışıyor aldım 15TL'lik kablo mis gibi bağlıyorum kasaya.
Kablolu kullandığın zamanda da jak girişini kullanabiliyorsun. Fakat kablolu kullanıyorsan bu pek gerekli değil zaten.
Kusura bakma hata benim Bluetooth ile bağlandiğin zaman kullanamiyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.