Xbox X ithalatçı mı Türkiye garantili mi alınmalı?

Koray G

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sosyal de güncel konu bulamadığımdan tekrar açtım belki de ben göremedim.

Xbox Series X alacağım. Şu anda ithalatçı garantili ve Türkiye garantili arasında yaklaşık 12 bin lira fark var. 6 taksit faizsiz olarak ithalatçı satılıyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Ben garantiye önem vermem, konsollar sağlam makinelerdir. İthalatçı alırdım, Öneririm.
Bence de evde çocukta yok koyduğum yerde duracak kronik sıkıntı çıkacağını da sanmıyorum bu cihazlarda alıp almamak konusunda kararsızım ps5 aldık yeğenime ben memnun kalmadım ps plus aldık oyunlar çok pahalı 120hz 4k TCL C728 55" TV var + kendi odamda 1080 p seg var çoğunlukla 4k tv de oynarım

@Koray G oyun var ancak çoğu 3. taraf. Xbox'un da ozel oyunlari var ancak beğenir misiniz bilemiyorum, ve PS'ye geliyor çoğu. yani konsolun bir anlamı kalmıyor. PS özel oyunları kadar olmaz. Ustelik Türkçe oyun sayısıda az. PS'nin neredeyse tüm özel oyunları Türkçe. Dublaj oyunlarda var. Eğer iyi bir PC varsa Xbox'a gerek yok soyleyim. Game Pass alıp oynarsınız. Bir de 8 bit Ultimate 2C kol alırsınız. Alın size Xbox.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı