Xbox'ı 6 saat aralıksız açık bırakmak zarar verir mi?

erenforsakeN

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
1.790
Çözümler
13
Yer
Tottenham
Forza Horizon 5'de hızlıca XP ve para kasmak için Xbox'ı 6 saat oyun çalışırken aralıksız açık bırakıyorum. Bu cihaza zarar verir mi?
Aralıksız açık bırakmamın sebebi Goliath Glitch yapıyorum. Bilenler bilir.
 
Başka bir oyunu okuldayken 10 saatten fazla açık bırakmıştım. Sonra eve gelip 1 saat de oynadıktan sonra dershaneye gidip 4 saat daha açık bırakmıştım. Bilgisayarıma bir şey olmadı. Bunu çok fazla yaptım. Sende de bir şey olacağını düşünmüyorum. ayrıca benimki eski bir bilgisayar. Sizinki Xbox. Xbox'ın daha dayanıklı olacağını düşünüyorum. Bağladığınız televizyon veya ekranı kapatmayı unutmayın ama.
 
Son düzenleme:
PS4 vardı 48 saat acık bırakmıştım bir şey olmamıştı sende hiç olmaz neden diceksin ısınan parca zaten Xbox da dışarıda oldugu için sıcak olmaz fazla sıcak olan şeyde ismini unutum elektrik kapasitör falan oldugu yer :D
 
Bu cihazın görevi oyunun grafiklerini işleyip ekrana yansıtmak olduğu için ve yorulma gibi insani özelliklere sahip olmayan bir cihaz olduğu için hayır, bir şey olmaz.
Şu cihazları çalışsın diye üretiyorlar diyoruz o kadar, boşuna mı?
 
Ben 9 saat FIFA, GTA 5, pes türü oyunlar oynamıştım aralıksız. Bir şey olmamıştı. Sonrasında açık unutmuştum 27 saat falan da öyle kaldı. Bir şey olmaz.
 
Ben Series X ile 8 saatlik 50 tur Goliath AFK metodunu yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Havalandırmasının iyi olduğundan emin ol yeter. Eğer için rahat etmezse ara sıra kapat veya uykuya al, Quick Resume sayesinde sonra tekrar girip devam edebilirsin. Ayrıca tetiğe yerleştirdiğin şeyin yeterince kalın olup tetiği iyice ittirdiğinden emin ol, katlanmış kağıt iş görüyor. Tam basmazsan birkaç saat kaybedebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı