Xbox'ın 4 özel oyunu Nintendo ve PlayStation'a gelecek

1. ve 2. oyun da bayağı kötü fakat en azından ücretsiz. 3. oyunu hem ücretli hem de bu denli kötü çıkarınca ağızlarının payını aldılar tabii. İlk oyunu dalgasına kuzenimle oynayacaktık o 360 kullanıyor Co-op için bellek birimine indirmesini istedi indiremedi deneyemedik öyle de garip bir seri crackdown.

Oynasaydık iyi olurdu.
 
Bu 4 oyunun geleceği leaklenmişti.

1708074331624.png
 
Evet onlar olacak yüksek ihtimalle. Yavaş yavaş bütün oyunları getirirler diye düşünüyorum.

Phil spencer PC tarafında da aynısını yaptı zaten, hepsini getirmeyeceğiz dedi getirdi ama ben bu işin PC'ye benzediğini düşünmüyorum. Hem daha büyük laflar ettiler 4 oyunu getirdiğimiz hepsinin geleceği algısını yaratmasın dediler hem de Xbox konsolları bizim her zaman ana bölgemiz olacak dediler Game Pass'i zaten asla getirmezler rakip konsollara. Onun hakkında da Game Pass sadece bizim konsollarımızda ve PC'de olacak dediler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Phil spencer PC tarafındada aynısını yaptı zaten hepsini getirmeyeceğiz dedi getirdi ama ben bu işin PC'e benzediğini düşünmüyorum hem daha büyük laflar ettiler 4 oyunu getirdiğimiz hepsinin geleceği algısını yaratmasın dediler hem de Xbox konsolları bizim her zaman ana bölgemiz olacak dediler Game Pass'i zaten asla getirmezler rakip konsollara onun hakkındada Game Pass sadece bizim konsollarımızda ve PC'de olacak dediler.
Game Pass'i zaten PlayStation istemedi o zaten gelmeyecek. Bence bu 4 oyunla sınırlı kalmaz daha bir sürü oyun gelebilir diye düşünüyorum tabii yeni oyunlar değil eski oyunlardan.
 

Geri
Yukarı