Xbox'ta Türk oyuncu nasıl bulunur?

• Konuyu başlatan O.K91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.050

O.K91

Picopat
Daha fazla  
İyi geceler. Series S sahibiyim, yaşım da biraz var ve Türk oyuncularla oyunlar oynamak istiyorum. Bazen denk geliyor ama seslerinden anladığım kadarıyla 6-7 yaş arası çocuklar. Yaşıma hitap eden kitle nasıl bulurum? Site var ise önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler. Series S sahibiyim, yaşım da biraz var ve Türk oyuncularla oyunlar oynamak istiyorum. Bazen denk geliyor ama seslerinden anladığım kadarıyla 6-7 yaş arası çocuklar. Yaşıma hitap eden kitle nasıl bulurum? Site var ise önerebilir misiniz?
Hocam discord üzerinden bulabilirsin . Ve ya büyük yaşlara hitap eden içerik üreticilerinin topluluklarına ( xbox series s im yok ama playstation 4 te bu mantık var ) girip büyük yaşlardaki oyuncuları keşfedebilirsin

Kanka hala oyuncu arıyorsan ben de şu an aynı konudan muzdarip bir şekilde ekip kurmaya çalışıyorum, gel beraber oynayalım, bende de Series S var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı