Merhaba ben modlu Minecraft'ı Controller ile oynamak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İnternetten araştırdım herkes Steam kütüphanesine ekleyip yapabilirsiniz diyor ama ben Minecraft'ı her yüklemeye çalıştığımda Xbox'dan yüklüyor. O yüzden Launcher'ını ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ben modlu Minecraft oynamak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. İnternetten araştırdım herkes Steam kütüphanesine ekleyip yapabilirsiniz diyor ama ben Minecraft'ı her yüklemeye çalıştığımda Xbox'dan yüklüyor. O yüzden Launcher'ını ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Modlu Minecraft icin Steam gerekmez kim demişse yanlış söylemiş. Oyunu modlamak için CurseForge lazım buradan indirebilirsin. Nasıl mod yükleyeceğim diyorsan YouTube'da yüzlerce tutorial var.
Modlu Minecraft icin Steam gerekmez kim demişse yanlış söylemiş. Oyunu modlamak için CurseForge lazım buradan indirebilirsin. Nasıl mod yükleyeceğim diyorsan YouTube'da yüzlerce tutorial var.