A Ardaack Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı?
Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı?
Çözüm Şebnem Ferah 16 Aralık 2023 Ardaack dedi: Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun platformu Xbox ise PC'de oynanmaz. Yani konsolunuzdan veya uygulamada altta Xbox platformu yazan oyun PC'de kullanılamaz.
Ardaack dedi: Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun platformu Xbox ise PC'de oynanmaz. Yani konsolunuzdan veya uygulamada altta Xbox platformu yazan oyun PC'de kullanılamaz.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #2 Ardaack dedi: Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun platformu Xbox ise PC'de oynanmaz. Yani konsolunuzdan veya uygulamada altta Xbox platformu yazan oyun PC'de kullanılamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Ardaack dedi: Xbox'dan satın aldıgımız oyunlar PC'de açılmıyor diye biliyorum, doğru mu veya oynayabilmek için bir abonelik falan var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun platformu Xbox ise PC'de oynanmaz. Yani konsolunuzdan veya uygulamada altta Xbox platformu yazan oyun PC'de kullanılamaz.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 16 Aralık 2023 #3 Her oyun olmasa da oynatılabilir bölümünde bilgisayar ibaresi bulunan bütün oyunları oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Her oyun olmasa da oynatılabilir bölümünde bilgisayar ibaresi bulunan bütün oyunları oynayabilirsiniz.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 16 Aralık 2023 #4 Bazı oyunlar oynanıyor, aşağıya doğru kaydırdiginiz zaman görebilirsiniz hangi platformlar destekleniyor. Artı 0 Eksi
Bazı oyunlar oynanıyor, aşağıya doğru kaydırdiginiz zaman görebilirsiniz hangi platformlar destekleniyor.