Evet Doom Eternal'den biliyorum önce "ouyn hizmetleri" güncelleniyor sonra "oyun" ama evet güncelleme alacak çünkü Save dosyalarını aktarmak için yapıldı bu "oyun hizmetleri" kaç yıllık oyun olursa olsun
Teşekkürler, güncellemeleri bekleyeceğim.
Yine kendi çözümümü kendim buldum. 2 konuda çözüm var ve çözümleri ben buluyorum. Bir Allah'ın kulu kaç gündür yardım etmedi. Neyse çözüme geleyim.
Sağ alt tarafa sağ tık yapıp PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıyoruz ve aşağıdaki komutu yazıp Enter'e basıyoruz.
Get-AppxPackage *gamingservices* -allusers | remove-appxpackage -allusers
Daha sonra aşağıdaki 2 komutu tek tek girip yine Enter'e basıyoruz.
Remove-Item -Path "HKLM:\System\CurrentControlSet\Services\GamingServices" -recurse
Remove-Item -Path "HKLM:\System\CurrentControlSet\Services\GamingServicesNet" -recurse
Aslında yaptığımız bu 2 işlem kayıt defterinden de yapılabilir fakat Xbox yetkilileri böyle yazmışlar. Siz de böyle yapın daha kolay olur.
Bu komutların ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın. Ben yeniden başlatmadan yaptım oldu ama siz yeniden başlatabilirsiniz. Ardından Microsoft Store'a girip Oyun Hizmetlerini indirin. Sorununuzun çözülmüş olması gerek. Eğer hala çözülmediyse Windows güncellemelerini yapın.