E eplıt Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Her şeyi denedim ama Gears 5, neon absy, prey gibi oyunlarda oynaya tıklayınca oyun hizmetlerine atıyor ama bazı oyunlarda olmuyor yardım bidahaki ay aboneliği iptal etmeyi düşünüyorum.
Her şeyi denedim ama Gears 5, neon absy, prey gibi oyunlarda oynaya tıklayınca oyun hizmetlerine atıyor ama bazı oyunlarda olmuyor yardım bidahaki ay aboneliği iptal etmeyi düşünüyorum.
emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #2 Bende de oldu aynı sorun dosyaları doğruladım PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Artı 0 Eksi
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #3 Xbox Ultimate gerektirir bazı oyunlar. Yani kullanmıyprum ama öyle biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E eplıt Decapat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 arif0 dedi: Xbox Ultimate gerektirir bazı oyunlar. Yani kullanmıyprum ama öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla alkalı değil zaten Ultimate'im var ne yazıki hala düzeltemedim. emirhan4141 dedi: Bende de oldu aynı sorun dosyaları doğruladım PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
arif0 dedi: Xbox Ultimate gerektirir bazı oyunlar. Yani kullanmıyprum ama öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onunla alkalı değil zaten Ultimate'im var ne yazıki hala düzeltemedim. emirhan4141 dedi: Bende de oldu aynı sorun dosyaları doğruladım PC'yi kapatıp açtım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hocam.
emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #5 eplıt dedi: Onla alkalı değil zaten Ultimate'im var ne yazıki hala düzeltemedim. Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde sorun olan oyunu silip tekrar indirince sorunu çözülen olmuş. Artı 0 Eksi
eplıt dedi: Onla alkalı değil zaten Ultimate'im var ne yazıki hala düzeltemedim. Denedim olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde sorun olan oyunu silip tekrar indirince sorunu çözülen olmuş.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 6 Eylül 2023 #6 Düzeldi mi sorun? Artı 0 Eksi