Xbox'tan PlayStation'a ağır darbe

738893

Centipat
CoD Black Ops 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. Oyun, 25 Ekim'de piyasaya sürülecek. Fiyatlara gelirsek; Xbox'ta 2000 TL, Steam'de ise TL cinsinden 2500 TL civarında olacak. Bu fiyatlara bakarak, PS Store'da en az 2600 TL olmasını bekliyorum, hatta 3000 TL olursa şaşırmam. Ancak asıl sürpriz, oyunun ilk günden itibaren Game Pass'ta yer alacak olması. Game Pass'in aylık ücreti 209 TL. Sizce bu kadar pahalı olan bir oyunun (2000-3000 TL arası) Game Pass'e gelmesi bize ne anlatıyor? Bu durum, benzer pahalı oyunların da çıkabileceğini gösteriyor.

Bu oyun, PS5, PC ve Xbox Series S ve X için çıkış yapacak. Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, PS5 almamalı. Ya Series X ya da bütçesi az ise Series S almalı. Türkiye'de yaşıyoruz ve ekonomi belli. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, sırf daha son CoD gibi rezil çıkıp çıkmayacağını bilmediğimiz bir oyun Game Pass’e geliyor diye Xbox almamalı hocam teşekkürler.

Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, sırf daha son CoD gibi rezil çıkıp çıkmayacağını bilmediğimiz bir oyun Game Pass’e geliyor diye Xbox almamalı hocam teşekkürler.
Sadece CoD için değil ki, tanıtılan bütün büyük oyunlar ilk günden gelecek Game Pass'e.

Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, sırf daha son CoD gibi rezil çıkıp çıkmayacağını bilmediğimiz bir oyun Game Pass'e geliyor diye Xbox almamalı hocam teşekkürler.

CoD'un yanında Doom, ındiana jones gibi bir sürü güzel yapım da geliyor zaten. En azından Xbox'a oyun geliyor

CoD'un yanında Doom, ındiana jones gibi bir sürü güzel yapım da geliyor zaten. En azından Xbox'a oyun geliyor
Ben PlayStation alınmalı falan da demedim zaten. Yukarıda da tek sebebin CoD olduğu yazılı. Ona bağlı en azından.

Doom ve Indiana Jones’un da geleceği kesin mi? Bilmediğim için soruyorum.

Ben PlayStation alınmalı falan da demedim zaten. Yukarıda da tek sebebin CoD olduğu yazılı. Ona bağlı en azından.

Doom ve ındiana Jones'un da geleceği kesin mi? Bilmediğim için soruyorum.

Kesin. YouTube'dan trailerlarının son sahnesine bakarsan Game Pass'te yazıyor yani ilk günden geliyorlar.

Doom ve Indiana Jones’un da geleceği kesin mi? Bilmediğim için soruyorum.
2'side xbox'un kendi oyunu tabii ki gamepass'e gelicek.
Call of duty'nin rezili bile birçok oyundan daha çok ilgi görüyor.

Konsol alınacaksa bu ekonomide kesinlikle xbox alınmalı ancak ben konsol alınmasını mantıklı bulmuyorum iyi bir pc almak daha mantıklı.

2'side Xbox'un kendi oyunu tabii ki Game Pass'e gelecek.

Call of Duty'nin rezili bile birçok oyundan daha çok ilgi görüyor.

Far Cry gibi CoD'da tekel çünkü. Hikayesini neyse salla kötüydü falan da CoD MW3'ün multisinin eline su dökebilecek bir yapım yok şu anda. Battlefield 2042 var en yakın ama o bile çok geride kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…