CoD Black Ops 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. Oyun, 25 Ekim'de piyasaya sürülecek. Fiyatlara gelirsek; Xbox'ta 2000 TL, Steam'de ise TL cinsinden 2500 TL civarında olacak. Bu fiyatlara bakarak, PS Store'da en az 2600 TL olmasını bekliyorum, hatta 3000 TL olursa şaşırmam. Ancak asıl sürpriz, oyunun ilk günden itibaren Game Pass'ta yer alacak olması. Game Pass'in aylık ücreti 209 TL. Sizce bu kadar pahalı olan bir oyunun (2000-3000 TL arası) Game Pass'e gelmesi bize ne anlatıyor? Bu durum, benzer pahalı oyunların da çıkabileceğini gösteriyor.
Bu oyun, PS5, PC ve Xbox Series S ve X için çıkış yapacak. Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, PS5 almamalı. Ya Series X ya da bütçesi az ise Series S almalı. Türkiye'de yaşıyoruz ve ekonomi belli. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi günler.
Bu oyun, PS5, PC ve Xbox Series S ve X için çıkış yapacak. Bence Xbox ile PlayStation arasında kalan birisi, PS5 almamalı. Ya Series X ya da bütçesi az ise Series S almalı. Türkiye'de yaşıyoruz ve ekonomi belli. Düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: