Xbox'tan Steam'e geçiş sonrası tüm ilerleme gitmiş

Bloth

Femtopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'ten Forza 4 oynuyordum ve bir süre önce Game Pass'im bitmişti, ben de Steam'den aldım. Bugün oyuna aynı Xbox hesabımdan girmeme rağmen verilerimin gittiğini gördüm. Bunun bir çözümü var mıdır?

FH5'te bir kayıt hatasından dolayı tüm ilerlememi kaybetmiştim. Forza Support ile iletişime geçerek hesabımdaki araçları geri alabilmiştim ama oyun ilerlememi geri alamayacağımı söylediler.

FH5'te bir kayıt hatasından dolayı tüm ilerlememi kaybetmiştim. Forza Support ile iletişime geçerek hesabımdaki araçları geri alabilmiştim ama oyun ilerlememi geri alamayacağımı söylediler.
Sağolun hocam teşekkürler.

Nasıl bir support atmıştınız buraya yazabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Nasıl bir support atmıştınız buraya yazabilirmisiniz?
Kod:
Hello,

My PC had started acting up lately so I ran a malware scan. There were a couple of trojans and I think there were some false flags, including my FH5 saves. So after the scan, I started to see this error and I can't log into the game. I tried:
-Uninstalling/Reinstalling the game
-Updating every driver and the Windows itself
-Resetting Microsoft Store and the game

Whatever I tried, every time the verification process at the start failed and I got the same error message. Please help.

Böyle yazmıştım, cevaben Lost Save Article diye bir link attılar. Neticede bunlar işime yaramadığı için kayıtlarımı tamamen silmem gerekmişti. Bunu bildirip yeni kayıt açtım ve araçların iadesini istedim. Sorunu kısmen böyle çözmüştük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı