Xcloud bazı oyunlarda bu bölgede erişime kapalıdır yazıyor

Sokaner

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
547
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Örneğin Forza Horizon serisi Halo Infinite Marvel Avengers gibi oyunlar webden girince rahatça açılıyor ama uygulamadan girince bu oyunlar dışında tum oyunlarda oyna tuşu çıkıyor. VPN bağlı ve oyunlarda sorun yok sadece bu oyunlarda olmuyor başka oyunlarda da oluyor ama beni ilgilendiren oyunlar bunlar.
 

Dosya Ekleri

  • dsadas.png
    dsadas.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bende de var. Özellikle Forza Horizon, Sea of Thieves gibi oyunlarda bulunduğunuz konumda kullanılamıyor uyarısı veriyor. Windows bölgemi Almanya, Macaristan, Birleşik krallık ve Amerika olarak değiştirdim fakat hiçbirinde çalışmadı. VPN uygulamasında da saydığım ülkeleri denedim yine olmadı.
 
Bu sorun bende de var. Özellikle Forza Horizon, Sea of Thieves gibi oyunlarda bulunduğunuz konumda kullanılamıyor uyarısı veriyor. Windows bölgemi Almanya, Macaristan, birleşik krallık ve Amerika olarak değiştirdim fakat hiçbirinde çalışmadı. VPN uygulamasında da saydığım ülkeleri denedim yine olmadı.

Hocam bende de olmuyordu sonra bir çık gir yaptım düzeldi konuyu açtıgımdan beri oynuyorum rahatça ama sizde çözülür mü bilmem VPN değiştirmeyi deneyin.
 
Bende aynısını kullanıyorum fakat mobilde ve Edge üzerinden Forza Horizon oynayabilirken uygulamadan giremiyorum. Diğer oyunlarda da durum aynı.
 

Geri
Yukarı