Gamepad şart. Klavye ve fare ile de oynanır ek eklentilerle. Fakat ben pek verimli olduğunu düşünmüyorum.
Mobil için ise gamepad gerekmiyor bazı oyunlar için. O oyunların listesi:
Xcloud Oyun Tavsiyeleri
Yüksek Boyutlu Xcloud'dan Oynanması Daha Rahat Olan Oyunlar HALO: Masterchief Collection Mass Effect Legendary Edition GEARS 5 GOTY Immortals Fenyx Rising Assasin's Creed Origins Assasin's Creed Odyssey Persona 5 Royal Sea of Thieves Forza 4 Forza 5 LEGO: Star Wars Skywalker Saga High on Life...www.technopat.net
Kablolu bir PS3 kolu var onunla oynayabilir miyim?Evet Xcloud'a eklenti ile yükleyebilirsin ancak tavsiye etmiyorum. Gamepad lazım yani.
Xinput desteği varsa oynayabilirsin diye biliyorum.Kablolu bir PS3 kolu var onunla oynayabilir miyim?
Gamepad gerekmiyor derken hocam?Mobil için ise gamepad gerekmiyor bazı oyunlar için. O oyunların listesi:
Xcloud Oyun Tavsiyeleri
Yüksek Boyutlu Xcloud'dan Oynanması Daha Rahat Olan Oyunlar HALO: Masterchief Collection Mass Effect Legendary Edition GEARS 5 GOTY Immortals Fenyx Rising Assasin's Creed Origins Assasin's Creed Odyssey Persona 5 Royal Sea of Thieves Forza 4 Forza 5 LEGO: Star Wars Skywalker Saga High on Life...www.technopat.net
Xinput desteği varsa oynayabilirsin diye biliyorum.
Mobilde bazı oyunlara özel sadece. Ekranda Xbox stil gamepad tuşları çıkıyor. Her oyuna özelleştirmişler. Baya da sağlıklı çalışıyor.Gamepad gerekmiyor derken hocam?
Oynayamaman için bir sebep göremiyorum. Dene bir şey kaybetmezsin.Xbox 360CE programı ile PS3 kolunu Xbox kolu gibi gösterip oynayabilir miyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.