Lithium
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar malum, xCloud; iOS ve PC için açıldı. Ben de iPad'imde denemek istedim. Elimde orijinal Xbox Series ve PS5 DualSense kontrolcüsü var. Oyuna girdiğim zaman 2 kontrolcü de düzgün çalışmıyor. Mesela Doom oynarken sağ analog ile kamerayı çevirmek istediğimde kamera sağ sola rastgele dönmeye başlıyor. Daha önce Android'de DualShock ile denemiştim, onda da aynı sorun vardı, kendi kendine ateş falan ediyordu. Denediğim 3 kontrolcüde xCloud‘u resmî olarak destekliyor. Hele Series kontrolcüsünün sorunsuz çalışması, lazımdı sonuçta kendi kontrolcüsü. Ona bayağı şaşırdım. Bütün minimum sistem gereksinimlerini karşılıyorum. iPad Air 4 kullanıyorum. iPad OS 14.6, internet hızım 100 Mbit vs. ama kollardaki sorunu çözemedim. Kollar konsolda falan normal çalışıyor sadece xCloud'da sapıtıyorlar. İnternette benzer sorunlar var ama özellikle benim gibi sıkıntı yaşayana rastlamadım. Android'de denerken telefonum eskiydi, Android 7 kullanıyorum, ondan dolayı uyumsuz geliyor diyordum da iPad son model, Series ve DualSense kontrolcülerine resmi kontrolcü desteği geldi diye en son sürüme güncelledim. Sorun olmaması lazımdı. Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: