Xcloud yüksek performans alma

HeisenBerky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Discord'tan 2 ay Game Pass Ultimate aldım ve xcloud servisini de deneme şansı edindim. Öncelikle YouTube'daki videolar ve rehberler Almanya'ya bağlanmış ama Almanya Türkiye arası yaklaşık 3000 km ve ister istemez can sıkıcı gecikme oluyor bunun için servisin başka hangi ülkelerde olduğunu baktım bize bir nebze daha yakın Macaristan vardı yaklaşık 1500-2000km bu da bizim için gecikmeyi düşürmek için iyi bir tercih gibi duruyordu bende bölgeden Macaristan'ı seçip ZenMate VPN'nin deneme sürümünü kullanarak Macaristan'dan bağlandım ve sonuç gerçekten muazzam Almanya arasında gözle görülür fark vardı GeForce NOW'ı TR serverinde kullandım ve ondaki performansla ayırt edilmiyordu bu yüzden kulanan arkadaşlar varsa xcloudı bu yöntemle girmeleri kendileri için olur tavsiye ederim.

En iyi kalite için:
  • Edge kullanın.
  • VPN kullanırken Macaristan'a bağlanın.
  • Oyun sırasında sol üstteki Xbox menüsünden Clarity Boost özelliğini açın. (Sadece Edge)
Tüm bunlara rağmen 100 Mbps internetle 480p-720p arası kalitede görüntü alabildim. Hizmetin resmi olarak Türkiye'ye gelmesini beklemekten başka bir çare yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı