Xcode için 8 GB RAM yeterli mi?

İkinci el 15K civarlarına bulunabiliyor ama pt.com'dan eğitim indirimiyle 17500TL sıfırı satılıyor ordan almakta mantıklı geliyor.
o fiyata sıfır varsa al tabiki 8gb konusunda xcode da yeterli yaklaşık 18-20 ui açıkken saniyeler içerisinde build edebiliyorum safaride geziyormuşçasına açıyor sağolsun

yani temiz cihaz bulduktan sonra apple ürünlerinde sıfıra çok takılmamak gerekiyor ki bilgisayarın içinden garanti satın alabiliyorsun

Hocam benim yapacağım zaten çok ağır projeler olmayacak çünkü Swift dünyasına yeni giriyorum iPad üzerinden birazcık ilerlemiştim şimdi onu satınca macbook ile tekrardan atılacağım tamamen öğrenme üzerine aslında uzun bir süre vakit harcayacağım.

o halde düşünmeden 8gb m1 air alın ben çok memnunum gerçekten ısınmıyor youtube da anlatıldığı gibi

Hocam 100-120 pil devir sayısı sizce nasıldır ikinci el bir mac'te? Sağlığı ortalama %94-97
ben 40 küsürde aldım ondan önceki MacBook Pro 2015 i de 30 küsürde almıştım. ama 100 civarı da sorun yaratmaz 700 devirlere kadar kullanabiliyorsun

@omerozdemiris 2-3 bin liraya batarya değiştirilebilir ve yıllarca dayanıyor. Programlama için kesinlikle 16 öneririm 16'yı bile aşmayı başarmışlığım var biraz zorlayarak. Ancak RAM yönetimi iyi. Yine de 8 biraz eksik kalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…