Çözüldü Xcode Simulator RAM yetmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB
İşlemci
M2
Merhaba arkadaşlar ben Mac'ime macOS Sonoma indirdim ve sonrasında Xcode uygulamasını açmam için güncellememi istedi bende güncelledim sonra Xcode'da yine güncelleme vardı iOS 17.2 Simulator güncellemesiydi bende onu da yükledim sonra hiçbir kod yazmadan Simulator çalıştırdım vee olanları görüyorsunuz Mac'im resmen ölüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim aklımda Ventura geçmek var arka planda açık uygulama yok sizce Ventura'ya geri mi dönmeliyim yoksa birkaç ayar ile RAM kullanımını biraz kısabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-02-12 01.59.47.png
    680,2 KB · Görüntüleme: 118
Normal bir durum sanırım, bende de aynısı oldu. Ancak bellek yetmese bile akıcı olarak kullanabildim Xcode'u, en azından 2 buton ve 1 yazı ekleyebildim. O şekilde kullanıma engel değil gibi, sistemde diğer uygulamalar da akıcı olarak işini hallediyor çünkü. Forumda falan şu an o şekilde geziyordum. Ayrıca alttaki linkte 5GB swap alanıyla cihazın oyun bile oynatabildiğini tecrübe ettim. Bizzat kendi rezil, amatör videom

Ha engel olursa da muhtemelen sömüren şey iOS Simulator, iPhone'un varsa bağlayıp fiziksel cihazını kullan, simülatörü kapat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamadım bende nedense RAM hızlı tükeniyor yeniden başlat yaptım sonra yine denedim ama yine aynı iPhone Simulator çok yavaş açılıyor nedense 2 dakika kullanımdan sonra ise Xcode hata veriyor işlemcinin %98 kullandığını gördüm.

Hocam siz Sonoma 14.3.1 mi kullanıyorsunuz?

Evet.

IPhone'un var mı? Varsa kabloyla bağlayıp Simulator yerine doğrudan kendi cihazında çalıştırabilirsin. Boş yere RAM gitmez.

iPhone yok iPad var onu kabloyla bağlayıp deneyeceğim bir de.

Hocam böyle bir hata aldım signing for "simulator* requires a development Team. Select a development Team'in the sign...

Son düzenleme:
iPhone yok iPad var onu kabloyla bağlayıp deneyeceğim bir de.

Hocam böyle bir hata aldım signing for "simulator* requires a development Team. Select a development Team'in the sign...
Aşağıdaki ekrandan "team" bölümünden Apple ID'ni seç. iPad ayarlarından geliştirici zımbırtısını açman gerek bir de. En iyisi YouTube'dan, Google'dan falan bak nasıl bağlanır diye.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-02-12 12.57.50.png
    252,1 KB · Görüntüleme: 79

Dosya Ekleri

• IMG_0802.png
    231,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0804.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…