XCOM 2 neden bu kadar sıkıcı geliyor?

Daha fazla  
Öncelikle sıra tabanlı strateji oyunlarına ısınırsam bayılan birisiyimdir, başından kalkamam. Her neyse Marvel's Midnight Suns oyunun geçen günlerde oynadım ve bayıldım. Oynanış olarak çok zevkli geldi bana. Bunun üzerine XCOM 2'ye de başlayayım dedim ama 3 saat dayanabildim. Askerlerin ölünce direkt kaybedilmesi, alışıla gelmişin üstünde bir miss oranı, oyunda ne halt döndüğünü anlamaya çalışırken sürekli baktığım özelliğin kesilip bir anda yeni bir görev türü vermesi falan. Oynayan kişiler varsa görüşlerini merak ediyorum. Dişimi sıkmaya değer mi?

Gears tactics tavsiye ederim bende yakın zaman da XCOM 2'yi deneyimlemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimal bende sıkılabilirim, oyunların popüler olduğu dönemler vardır. Bu zaman geçtikçe oyunlar eskiyor. Ve bizim için nostanjisi olan seriler dışında bakarsak eski oyunlara dönüp bakamıyoruz.

XCOM 2 bu türde çok popüler oyunlardan bir tanesi ama çok diri çok yeni bir oyun değil. Oyun dünyasının en popüler oyunlarından olan Half-Life serisini mesela hala oynayamadım :)

Gears tactics tavsiye ederim bende yakın zaman da XCOM 2'yi deneyimlemeyi düşünüyorum. Büyük ihtimal bende sıkılabilirim, oyunların popüler olduğu dönemler vardır. Bu zaman geçtikçe oyunlar eskiyor. Ve bizim için nostanjisi olan seriler dışında bakarsak eski oyunlara dönüp bakamıyoruz.

XCOM 2 bu türde çok popüler oyunlardan bir tanesi ama çok diri çok yeni bir oyun değil. Oyun dünyasının en popüler oyunlarından olan Half-Life serisini mesela hala oynayamadım :)
Aslında eski olupta oynanabilirliği olan oyunlar var. Mesela Dragon Age Origins, bu oyunun hikayesi ve rol yapma kısmı oyunu katlanabilir hale getiriyordu. Gears Tactics'i de listeme aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı