Xdisplay güvenli mi?

Anilkyae

Kilopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
4.778
Makaleler
9
Çözümler
38
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Samsung marka tabletimi 2.monitör yapmayı düşünüyorum, internette xdisplay adlı bir uygulama gördüm, güvenli midir?
 
Başka öneriniz var mı?
SpaceDesk var ancak bu da kablosuz olarak hem ekran FPS değer (30 FPS) hem de akıcılık yönünden kötü ama kablo ile bağlarsanız -ben öyle kullanıyorum- bildiğiniz monitöre dönüştürüyor cihazı; 60 FPS olsun, gerçek 1080P çözünürlük olsun, akıcılık olsun hepsi açılıyor kablolu da ancak kablosuz çok kısıtlı oluyor. Bunlar bildiğim kadarıyla XDisplay içinde geçerli, tek fark SpaceDesk bedava.
 
spacedesk var ancak bu da kablosuz olarak hem ekran FPS değer (30 FPS) hem de akıcılık yönünden kötü ama kablo ile bağlarsanız -ben öyle kullanıyorum- bildiğiniz monitöre dönüştürüyor cihazı; 60 FPS olsun, gerçek 1080p çözünürlük olsun, akıcılık olsun hepsi açılıyor kablolu da ancak kablosuz çok kısıtlı oluyor. Bunlar bildiğim kadarıyla xdisplay içinde geçerli, tek fark spacedesk bedava.

Merhaba hocam, spacedesk kablo ile bağlanıyor mu?
 
Merhaba hocam, spacedesk kablo ile bağlanıyor mu?
Hocam USB kablo ile evet bağladım ve WİFİ'ye göre oldukça iyi sonuçlar elde ettim. Sanki telefondan USB Tethering ile internet paylaşır gibi yapıyoruz ama elbette tablette internet yok sadece veri aktarımı için bağlıyoruz. Sonra ise bilgisayardan WİFİ ile internete bağlı iken kablo ile tablete bağlanmış oluyoruz geri kalanını program hallediyor.
 
Hocam USB kablo ile evet bağladım ve Wi-Fi'ya göre oldukça iyi sonuçlar elde ettim. Sanki telefondan USB tethering ile internet paylaşır gibi yapıyoruz ama elbette tablette internet yok sadece veri aktarımı için bağlıyoruz. Sonra ise bilgisayardan Wi-Fi ile internete bağlı iken kablo ile tablete bağlanmış oluyoruz geri kalanını program hallediyor.

Hocam şu an spacedesk kullanıyorum ve hem USB ile hem de Wi-Fi ile bağlı fakat yine de donmalar oluyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı