xDrive 15 oyuncu koltugu alınır mı?

Hayatımda kullandığım en konforsuz koltuktu sanırım Hawk tercih edin bence hatta bütçe yükselirse Zio'da bakabilirsiniz

Bu koltuk alınır mı? Hawk V1 ile bunun arasında kaldım. Arada 700TL fark var.

Hocam Hawk future koltuk aldım tekerleklerindeki boya hepsi atmış
Ve vida yerleri sağa sola kaymış vidalarken sıkıntı yaşadık.
Ardından 1hafta sonra gıcırdamaya başladı hiçbir yerde de yazmıyor nasıl yağlayacağım vs video falan da yok
Yağladım düzeldi 1-2gün sonra yine başladı
Bu tür markalarda çok sıkıntı var
IKEA da koltuk vardı amortisörü falan güçlü keşke onu alaydım
Riskli usta.
Hawk da ünlü son yıllarda çok sponsor bastılar yayıncılara.

Kumaş konusunda Hawk daha iyi diyorlar.

Hocam Hawk future koltuk aldım tekerleklerindeki boya hepsi atmış
Ve vida yerleri sağa sola kaymış vidalarken sıkıntı yaşadık.
Ardından 1hafta sonra gıcırdamaya başladı hiçbir yerde de yazmıyor nasıl yağlayacağım vs video falan da yok
Yağladım düzeldi 1-2gün sonra yine başladı
Bu tür markalarda çok sıkıntı var
IKEA da koltuk vardı amortisörü falan güçlü keşke onu alaydım
Riskli usta.
Hawk da ünlü son yıllarda çok sponsor bastılar yayıncılara.

Kumaş konusunda Hawk daha iyi diyorlar.

Markusu diyorsunuz sanırım hocam bence de oyuncu koltuğu yerine markusu almak daha mantıklı denediğimde çok rahattı

Butceyi yukseltemem ve vade farksiz 8 ay taksit yaptigi icin Koçtaş'i tercih ettim.

İkisi arasında bir seçim yapmak zorundaysanız Hawk alın derim

Markusu diyorsunuz sanırım hocam bence de oyuncu koltuğu yerine markusu almak daha mantıklı denediğimde çok rahattı.

Hocam ofis koltugu almayacagim ve arada cok fiyat farki var. Bütçem 7000TL maksimum.

Markusu diyorsunuz sanırım hocam bence de oyuncu koltuğu yerine markusu almak daha mantıklı denediğimde çok rahattı.

İkisi arasında bir seçim yapmak zorundaysanız Hawk alın derim.

Hocam bir de koltuklarda boy cok onemli mi? Benim boyum 1.70 ona gore bir koltuk mu bakmaliyim?

İkisi arasında bir seçim yapmak zorundaysanız Hawk alın derim.

Evet hocam markusun bir üst modeli gibi bir şey di onun Gaming versyonu.

Hocam ofis koltugu almayacagim ve arada cok fiyat farki var. Bütçem 7000TL maksimum.

Hocam bir de koltuklarda boy cok onemli mi? Benim boyum 1.70 ona gore bir koltuk mu bakmaliyim?

1.70yeter bence.
Eğer büyük sağlam koltuk istiyorsan xDrive bilmiyorum ama Altay gibi modelleri var sanırsam.
Bende future aldım en sağlamı buymuş yanlış hatırlamıyorsam 110kg destekliyor.

Evet hocam markusun bir üst modeli gibi bir şey di onun Gaming versyonu.

1.70yeter bence.
Eğer büyük sağlam koltuk istiyorsan xDrive bilmiyorum ama Altay gibi modelleri var sanırsam.
Bende future aldım en sağlamı buymuş yanlış hatırlamıyorsam 110kg destekliyor.
Bu nasildir?

Boy sıkıntı yapmazda cüsseliysen 15'li problem olabilir çünkü oturma bölümü normal oyuncu koltuklarına göre biraz dar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı