Hocam selamlar, ürünü aldınız mı?
Hayırlı olsun. Memnun musunuz? Konfor olarak nasıl sizce? Oturduğunuz yer yumuşak mı? Sırtınızı dayadığınız yer iyi hissettiriyor mu? Uzun süre oturma fırsatınız olduysa rahatsız etti mi? Başka bir koltuğa oturduysanız kıyaslayabilir misiniz?Ben aldım hocam.
Hayırlı olsun. Memnun musunuz? Konfor olarak nasıl sizce? Oturduğunuz yer yumuşak mı? Sırtınızı dayadığınız yer iyi hissettiriyor mu? Uzun süre oturma fırsatınız olduysa rahatsız etti mi? Başka bir koltuğa oturduysanız kıyaslayabilir misiniz?
hocam iyi günler. uzun süreli kullanımda bir sorun çıktı mı nasıl deneyiminiz ben de almayı düşünüyorumHocam 1-2 ay olmuştur alalı hiçbir sorunu sıkıntısı yok memnunum yazın uzun süre bilgisayar başında oyun oynuyordum hiç şikayet etmedim. İstanbul'da oturuyorsanız şubelere gidip deneyebilirsiniz. Yumuşaklığı gayet iyi 1-2 deneyimimde hiç sırtımda kalçamda ağrı olmadı.
Hocam iyi günler. Uzun süreli kullanımda bir sorun çıktı mı nasıl deneyiminiz ben de almayı düşünüyorum.
hawk fab v4 nasıldır kıyasla sizce bilginiz var mı? rahatlık olarak soruyorum önemli olan oMalzeme kalitesi berbat gibi saçma bir yorum yapılmış, buna istinaden yazıyorum. Üründen bende 2 adet mevcut farklı odalarımda. 1.5 yıllık kullanıma istinaden yorumum ürünün malzeme kalitesi üst düzey. Ancak rahatlık açısından standart. Bu koltukta muazzam rahat edeceğim düşüncesiyle alınmaz. Onun harici fiyatına göre güzel ürün. Şu an almayı düşünen varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.