eAtmaca0 Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 Hocam uzun yıllar geçmiş hala kullanıyor musunuz kullanıyorsanız memnun musunuz önerir misiniz?
K KİNGWONAGAİN Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 Hocam ben yeni aldim alacak olan kiși aklında olsun diye yazdım ama bu durum gayet normal diyorlar çok takıntılı değilsen seslere oynamaya sorun yok diyorlar. Ben memnunum.
Hocam ben yeni aldim alacak olan kiși aklında olsun diye yazdım ama bu durum gayet normal diyorlar çok takıntılı değilsen seslere oynamaya sorun yok diyorlar. Ben memnunum.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #13 Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Sadece oturma kısmında bazı çatlaklar oluştu o da çok normal. Tavsiye ederim.
Yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Sadece oturma kısmında bazı çatlaklar oluştu o da çok normal. Tavsiye ederim.