XDrive 15'li vs Hawk Fab V4

Bütçe
4500 - 5000

Soovny Boom

Decapat
Daha fazla  
Bu konu daha önce açılmış ancak ondan pek verim alamadığım için ben de açıyorum.

Yakın zamanda bi oyuncu koltuğu alacağım ve bu ikisini kararlaştırdım ikisinin de değerlendirmeleri gayet iyi ama arada kaldım, XDrive daha dolgun duruyor ancak plastik yapıda Hawk XDrive'ye göre daha ince duruyor ama kumaş bir de Hawkın bel yastığının geldiği tarafta birleşme kısmında fazla aralık var biraz göz acıtıyır.

Hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım bunlar dışında 4500 - 5000 Tl civarında Oyun Koltuğu önerileriniz var ise onlara da açığım.

Hawk Gaming Chair Fab V4

XDrive 15'li Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Bu konu daha önce açılmış ancak ondan pek verim alamadığım için ben de açıyorum.

Yakın zamanda bi oyuncu koltuğu alacağım ve bu ikisini kararlaştırdım ikisinin de değerlendirmeleri gayet iyi ama arada kaldım, XDrive daha dolgun duruyor ancak plastik yapıda Hawk XDrive'ye göre daha ince duruyor ama kumaş bir de Hawkın bel yastığının geldiği tarafta birleşme kısmında fazla aralık var biraz göz acıtıyır.

Hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım bunlar dışında 4500 - 5000 Tl civarında Oyun Koltuğu önerileriniz var ise onlara da açığım.

Hawk Gaming Chair Fab V4

XDrive Toryum veya Exvega da bakabilirsin. Deri rahat olsada fazla terleyiyo ben kumaş tercih ederim.

Yakın zamanda bir oyuncu koltuğu alacağım ve bu ikisini kararlaştırdım ikisinin de değerlendirmeleri gayet iyi ama arada kaldım, xDrive daha dolgun duruyor ancak plastik yapıda Hawk XDrive'ye göre daha ince duruyor ama kumaş bir de Hawkın bel yastığının geldiği tarafta birleşme kısmında fazla aralık var biraz göz acıtıyır.

Hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım bunlar dışında 4500 - 5000 TL civarında Oyun Koltuğu önerileriniz var ise onlara da açığım.

Hawk Gaming Chair Fab V4

Trendyol'da xDrive 15'li kumaş olanı var 4899 TL'ye bir bak derim. Kumaş daha iyi olur.

Genelde hep aynı şeyleri aynı tip konulara yazıyorum.

Bu koltuklara harcanan paralara yazık, alacağınız şey "ergonomik ofis koltuğu"dur. IKEA veya yerli markalara falan bakabilirsiniz.

Kolçakların yüksekliği ve yönü ayarlanabilir, bel desteği ayarlanabilir, ortopedik, sırta uyumlu vesaire olmasına dikkat edin.

Kimi koltuklar oyuncu veya ofis diye nitelendirilmesine rağmen ucuz versiyonların kolçak yüksekliği, sırt-bel desteği falan ayarlanamıyor mesela.

Genelde hep aynı şeyleri aynı tip konulara yazıyorum.

Bu koltuklara harcanan paralara yazık, alacağınız şey "ergonomik ofis koltuğu"dur. IKEA veya yerli markalara falan bakabilirsiniz.

Kolçakların yüksekliği ve yönü ayarlanabilir, bel desteği ayarlanabilir, ortopedik, sırta uyumlu vesaire olmasına dikkat edin.

Kimi koltuklar oyuncu veya ofis diye nitelendirilmesine rağmen ucuz versiyonların kolçak yüksekliği, sırt-bel desteği falan ayarlanamıyor mesela.

Onlarda sunup kiriliyor sirt kisimlarina yaslanirken korkar oldum ben açıkçası IKEA'dan almistim iki tane sirt kısmı kirilda kol baglantisin sirf plastik bir kolcaga 1K paraistediler en azindan bunlar metal govde oldugu icin daha izun sure kullanilir gibi geliyor bende onceden sisin gibi dusunuyordum

Exvega Andromeda nasıldır hocam tamamen kumaş mı sağlam mıdır rahat mıdır bunlar hakkında bilginiz varsa çok mutlu olurum.

Bunun icin Andromeda incelememe bakabilirsiniz. Evet koltuk rahat, kolcaklar dahil tamamen suet kumas. Saglamlik konusunda yorum yapamayacagim ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı