xDrive 15'Li vs XPrime King

Hocam xDrive Akdeniz almayı düşünüyorum. Aynı özelliklerde XPrime King 500 TL kadar daha ucuz. Bunun nedeni tam olarak nedir?

Yaklaşık 8 aydır xpirme king kullanıyorum. xDrive kullanmadığım için onunla ilgili yorumum olamaz ama gerçekten rahat bir koltuk sağlam daha önce normal bir ofis sandalyesiyle otururdum popom baldırım inanılmaz ağrırdı belim aynı şekilde şimdi bunları yaşamıyorum oyun veya süreli PC başında oturan insanlara rahat koltuk her zaman şart, ben oyun oynarken kalçamı çok hareket ettiren biriyim sürtünme fazla oluyor haddinden fazla derilerinde herhangi bir esneme sürtünme izi yok kalçamı yukarıya kaldıracağım zamanda sürekli kolçaktan destek alırım ne bir kırılma ne de bir esneme olmadı ama alacaksanız tavsiyem yeni modeli var deri olmayan onu alın terletme kaçınılmaz oluyor sıcak havalarda. xDrive ile arasında fark yok veya az ise tercih tabi ki sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…